dogukan.dw kullanıcısının son içeriği

1. dogukan.dw

Vodafone vodafone internet paylaşımı sorunun çözümü

hocam bende iPhone var. 80 GB Vodafone internetim var laptopa paylaşamıyorum. Cümlelerinizde o kadar dağınık ki ne yapmaya çalıştığınızı da anlayamadım pek. Aktifseniz şu metni düzenli ve düzgün bir şekilde yeniden yayınlar mısınız?
  2. dogukan.dw

Sohbet Mavi Ekran Hatası Veren Mi Max 2

Arkadaşlar fotoğraflarda gördüğünüz gibi. Sizce sorun Anakart mi? Ve ne kadar maliyet tutar?
  3. dogukan.dw

Yardım MI 9 SE - MIUI 12 EU ROM KURMA HATASI

ARKADAŞLAR MERHABALAR BUGÜN EU ROM MUIU12 KURMAK İSTEDİM FAKAT KURDUĞUMDA Recovery updater process ended with error=7 hatası ALIYORUM. TELEFONU AÇMAK İSTEDİĞİMDE İSE Mİ YAZISINDA KALIP DURUYOR. NASIL ÇÖZEBİLİRİM?
  4. dogukan.dw

Yardım Mi 9 SE - MIUI 11 Masik ROM TWRP'yi Bozdu

Arkadaşlar forumda bir arkadaş MASIK ROM 8.0 paylaşmıştı. Pil performansını merak ettiğim için yükledim. ROM'dan su anlık çok memnunum fakat TWRP bozuldu. Random kelimelerle oluşturulmuş klasörler ile dolu TWRP. Örneğin ROM yüklemeye çalışsam da telefonun dosya yoneticisindeki mevcut klasörler...
  5. dogukan.dw

Rom Mi 9SE Masik 6.7 Stable [29/8/2019]

BU ROM BİR EFSANE FULL MOBİL VERİ %30 SARJ VE 2 SAAT 20 DAKİKA EKRAN SÜRESİ. ŞARJDAN ÇIKARALI 2 SAAT 30 DAKİKA OLDU. 4 AYDIR KULLANDIĞIM EN İYİ ROM MASİK OLABİLİR
  6. dogukan.dw

Yardım Mi 9 SE - Pil Performansının En İyi Olduğu ROM Hangisidir?

Mi 9 SE'de en iyi pil performansı veren ROM ve sürümünü yazabilirseniz çok sevinirim.
  7. dogukan.dw

MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

Mi 9 SE yok geriye kalan tüm modeller var. Şaka mı?
  8. dogukan.dw

Yardım Mi max 3 alınır mı?

Tasarım konusunda yazdıklarım kişisel fikrim olsa da pil performansı ve kamera konusu kanıtlanmış değerler hocam
  9. dogukan.dw

Yardım Mi max 3 alınır mı?

Bana kalırsa Max serisinin en oturaklı telefonu Mi Max 2'dir. Pil performansı, Mi Max 3'ten bile daha iyi. Sadece kamera olarak Mı Max 3 daha iyi fakat onu da Mı Max 2'ye Gcam yükleyerek halledebilirsiniz. Daha düzgün tasarıma sahip 6000 mAh bataryalı bir Mi Max 4 gelirse anında alırım. Mi Max...
  10. dogukan.dw

Rom [Android Q]Mi 9 SE - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

ROM çok fazla kasıyor, donuyor. Son kullanınanlar penceresine gelirken telefon Kelime-i Şehadet getirip kasarak can çekişiyor. Yaşayan var mı?
  11. dogukan.dw

Rom [Android Q]Mi 9 SE - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Gecen gun grupta paylasilan Beta ROM'u yukledim fakat o Çin versiyonuymuş. Simdi de Global'e donemiyorum TWRP vs her sey gitti. Yardimci olabilecek var mi
  12. dogukan.dw

Rom MIUI 11 Mi 9 SE

13. dogukan.dw

Rom MIUI 11 Mi 9 SE

Burasi mi?
Üst Alt