Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar zararli uygulamaların verdiği zarari nasıl yok ederiz..uygulamayı kaldirdim.fakat sorun hala geçmedi..bir uygulama yükledim açtığım anda telefon kapandı ve sürekli kapanıyor...çözum yolu var mi? Teşekkurler
Arkadaslar selamlar ben note pro 8/128 telde hoparlore verdigimde seste cizirti geliyor..fakat cagri ekraninda bu sekilde oluyor..cagri ekranindan cikip konusursam ses duzeliyor..bunu yasayan ve cozen arkadaslar var ise tecrubelerini paylasirlarsa sevinirim
Arkadaslar note 8 pro cihazim telde hoporlerde konusurken cizirti geliyor ve bazi kisileri aradigimda çalma sesi once az ses sonra normale donen bir ses ile cagri atiyor..bunu yasayan ve cozumunj bilen varmi..tesekkur ederim
Arkadaslar redmi note 8 pro icin en iyi kilif ve ekran koruyucu ikilisini merak ediyorum..eger paylasirsaniz bizlerde temin edebiliriz,simdiden tesekkurler?
Eksik bant hangi soruna yol açar..şebeke sorunumu sadece? Güncelleme de şebeke giderse bunu hallediyoruz dediler..eskiden sorun oluyordu ama simdi hallediliyormussss..inşallah oyledir
1633939822
Ve şuan için şebekede herhangi bir problem yaşamadım..tel 1 haftadır bende.
Arkadaşlar merhaba..8/128 tel aldım..fakat çin modeli global model Hint model derken kafa karisti haliye...model kodu son harf E..sürüm GG ile başlıyor..fakat 8 128 seçeneği sadece Hint modelinde var diyorlar...tel bant genişliği çekmeme vs sorun olur mu acaba? teşekkürler