dogubey kullanıcısının son içeriği

1. D

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Slm xiaomi M8 TLF bundan iki ay önce suya düşürdün TLF bozuldu ekran gitti sadece alarm çalışıyor sizce tamir olurmu Max masrafı ne olur
  2. D

Çözüldü POCO X3 BootLoader Kilidi Açma

Üstadım sorularıma sürekli üşenmeden cevap veriyorsun çok teşekkür ediyorum üstadım örneğin TLF bozulursa tekrar kurtarmak bir yedekleme
  3. D

Üstadım yedeklemeyi anlatacak bir link verebilirmisin
  4. D

Üstadım üç sorum daha olcak 1. yedeklemeyi nasıl yapiyorsunuz 2.imei repair nereden öğrenebilirim 3. Bootlader kilidini tekrar nasıl kapatabilirim
  5. D

Üstadım -Önemli! Cihaza bağlı olan tüm Google hesaplardan çıkınız . demişsin neden 1613155554 Birde üstadım yedeklemeyi nasil yapayim
  6. D

MIUI 12 Mi 8 - Global Kararlı Rom Miui v12.0.1.0 QEAMIXM İndirme Bağlantıları

TV Yansıtma yine çalışmıyor bir çözümü bulan varmı
  7. D

MIUI 12 Mi 8 - Global Kararlı Rom Miui v12.0.1.0 QEAMIXM İndirme Bağlantıları

Kablosuz ekran(yansıtma) çalışmıyordu bugün TV bağlandı arada videolarda donma oluyor ama olsun 1 yıla yakındır kullanıyordum
  8. D

İpucu MIUI 11 Ekran Yansıtma Problemi'nin Çözümü

Slm arkadaşlar Xiaomi mi 8 kullanıyorum global 11.0.5.0 sürüm yüklü baya bir zamandır ortalama 1 yıl oldu TLF nu TV ye yansitmaya çalışıyorum TV de bağlanıyor diyor ama bağlanmıyor çözüm bilen varmı ne yapmam gerek 1601138971 Slm arkadaşlar Xiaomi mi 8 kullanıyorum global 11.0.5.0 sürüm...
  9. D

Çözüldü Mi Max 2- Ekran Sararması

Başımdan bir demlik kaynar su döküldü saygılarımla
  10. D

Çözüldü Mi Max 2- Ekran Sararması

Ustad ekran demişken benim TLF ekranı çok kötü çizildi TLF delta garantili fiyat istedim vermediler sizce garantiye gönderirsem ne kadar değiştirirler Xiaomi mi 8
  11. D

Yardım Xiaomi mi 8 ekran sorunu

Ustaların ekran demişken benim TLF ekranı çok kötü çizildi TLF delta garantili fiyat istedim vermediler sizce garantiye gönderirsem ne kadar değiştirirler Xiaomi mi 8
  12. D

Soru Arama cubugu

Üstadlar bende searc ara uygulamasını kapatmak istiyorum aba uygulama yok mi 8 kulallanıyorum
  13. D

Yardım Xiaomi Mi 5 Ekran Kırılması

Üstadım sizmi değiştiriyor sunuz
  14. D

Yardım Xiaomi Mi 5 Ekran Kırılması

Üstadım nerede değiştireyim bildiğiniz güvenilir kaliteli cam değiştiren yer varmı Veya nereden sipariş vereyim bu ekranın alırken kalitelisi nerede satılır
Üst Alt