dogubey kullanıcısının son içeriği

1. D

Çözüldü Mi Max 2- Ekran Sararması

Başımdan bir demlik kaynar su döküldü saygılarımla
  2. D

Çözüldü Mi Max 2- Ekran Sararması

Ustad ekran demişken benim TLF ekranı çok kötü çizildi TLF delta garantili fiyat istedim vermediler sizce garantiye gönderirsem ne kadar değiştirirler Xiaomi mi 8
  3. D

Yardım Xiaomi mi 8 ekran sorunu

Ustaların ekran demişken benim TLF ekranı çok kötü çizildi TLF delta garantili fiyat istedim vermediler sizce garantiye gönderirsem ne kadar değiştirirler Xiaomi mi 8
  4. D

Soru Arama cubugu

Üstadlar bende searc ara uygulamasını kapatmak istiyorum aba uygulama yok mi 8 kulallanıyorum
  5. D

Yardım Xiaomi Mi 5 Ekran Kırılması

Üstadım sizmi değiştiriyor sunuz
  6. D

Üstadım nerede değiştireyim bildiğiniz güvenilir kaliteli cam değiştiren yer varmı Veya nereden sipariş vereyim bu ekranın alırken kalitelisi nerede satılır
  7. D

Slm üstatları mi 5 kullanıyorum sağ tarafında resimde görüldüğü gibi siyah oldu dokunmatik çalışıyor ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim
  8. D

Öneri Mi6 için flash disk almak isteyenler buraya

Sandisk 64GB Ultra Dual Type-C Flash sipariş verdim yılbaşından sonra elimde olur ama yorumlarda biraz ısınma oluyormuş Üstadım yukarıda bir arkadaş yazmış fat olarak biçimlendir Üstadım bende siparîs verdim bu bellekten ama GB biraz ısınıyormus
  9. D

Tema Unicode.mtz.font

Üstadîm ben içe aktardım ama olmadı başka bir ayarı daha varmı
  10. D

Tema Unicode.mtz.font

Üstadlar bu yazı tipini nasıl yüklüyoruz
  11. D

Rom MIUI 9 7.9.7 Global Beta ROM Güncellemesi

Arkadaşlar ben mi5 78 24beta rom kullanıyorum benim problemim bazen beni arayanlar bana ulaşılamıyor şebeke problemimde yok ben aradığımda problem yok böyle bir problem yaşayan varmı bunun bir çözümü varmı
  12. D

Yardım MIUI 9 7.8.24 Global Beta ROM Güncellemesi ve Değişiklikler

Üstadım güncellemeyi yaptım miui 9 oldu bir şey anlamadım ama sorun yok cevap verdiğiniz için tşkler bu sitede site deki destek ekibi çok iyi bıkmadan sürekli bir bizlere yardımcı oluyorlar hepinize çok çok tşk ederim Allah razı olsun
Üst Alt