dogiii kullanıcısının son içeriği

1. D

Mod Son uygulamalar Pencerelerini Yuvarlak Yapma [Miui8-9]

Miui8 de flashladım olmadı nedeni nedir acaba
  2. D

Mod Durum Çubuğu Paneli Düzenleri [Miui8]

hiçbişey anlamadım bundan türkçesi yok mu
  3. D

Tamamdır teşekkür ederim
  4. D

Denedim sistem ara yüzü hata verdi
  5. D

Hocam öncelikle kolay gelsin ben gm5 Plus kullanılanıyorum miui v8 yüklü bunun için ios bildirim paneli yapmanız mümkün mü haqanguven
  6. D

Rom [ MIUI V8 - 7.4.27 ][Gionee Elife E3] GM Discovery 4-16Gb [Ücretli Rom Desteği]

Hadi ya biz çok alıştık size büyük eksiklik olcak bize inanın
  7. D

Rom [ MIUI V8 - 7.4.27 ][Gionee Elife E3] GM Discovery 4-16Gb [Ücretli Rom Desteği]

Bide üçüncü bi güncelleştirme olmayacak mı?
  8. D

bende başta discovery settings i görünce rootlu sandım fakat superuser e girince hata verince anladım rootlu olmadığını peki discovery settings neden var peki rootlu değlse onu neden koydunuz.
  9. D

orijinal versiyonda video donma sorunu yok instagramda yalnız discovery settings çalışmıyo büyük ihtimal hocamızın eklediği bi özellik olduğu için orijinal sürümde kullanılmıyo yani root yetkisi vermek için tekrar rootlamak gerekiyo.ben bi snapchat e giremedim bi önceki sürümde sorunsuzdu bunda...
  10. D

Madalya MIUI 8 Madalyası

11. D

Recovery ile alakası yok büyük ihtimal ben hepsiyle denedim instagramda videolar bendede oynamıyor beta sürümü işte hataları var önümüzdeki güncellemeyle düzelir sanırım.
  12. D

insanoğlu böyle değil mi hep yapılan iyiliğin hiç değerini bilmez zaten yinede ben herkes adına size teşekkür ederim hocam elinize emeğinize sağlık .
  13. D

sende tuşa basınca titreme kapanıyo mu?
Üst Alt