doganarslan kullanıcısının son içeriği

1. D

Soru Server kayıt ile yazılımsal kayıt farkı

Ben 15t pro aldım. Server kaydı yapıldı ama imeiler Xiaomi bir cihazın imeisi değil ama.
  2. D

Soru POCO X7 pro server kayıt yaptırılabilir mi?

Bende de poco x7 pro var. 3 ay önce aldım yd cihaz. Geçen ay server kayıt kapandı dediler. Direnç midir nedir ondan atılması lazımmış tabi tam emin değilim
  3. D

Yardım Xiaomi watch 4 demo modu kapatma

Evet hocam bende öyle yapacağım. İade raporu alıp iade isteyeceğim.
  4. D

Hica Hocam bilgilendirme için teşekkür ederim. Ben redmi watch 4 modelini kastettim. Ürün bugün elime ulaştı kutuyu açtım kurulumu yaptım. Kurulumdan sonra ekran koruyucu gibi demo tanıtım figürleri belirdi ve hiç durmuyor yani saat uyku moduna geçmiyor bile. Daha sonra kutunun arkasında Xiaomi...
  5. D

Az önce kutunun arkasındaki yazıyı dikkatlice okudum da demo yazıyor. Satıcı demo ürün göndermiş
  6. D

Bende yeni aldım demo modu durmuyor bunun bir çözümü var mı
  7. D

Yardım Poco X3 nfc tam ekran hareketleri çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar . Normalde telefonumu yıllardır navigasyon tuşlarıyla kullanırım. Geçenlerde bir arkadaşımın telefonunu tam ekran modunda kullandığını ( redmi note 8) gördüm ve bu hoşuma gitti . Bende alttaki üçgen daire ve karelere basmak yerine tam ekran modunda kullanmak üzere poco X3 nfc...
  8. D

Yardım Poco X3 titreşim çalışmıyor

Arkadaşlar merhaba . Konuya hemen girmek istiyorum. Telefonumun titreşimi çalışmıyor yani bir türlü anlayamıyorum. 1 saat önce çalışıyordu ama şuan telefon hiçbir şekilde titremiyor bu neden kaynaklanıyor olabilir .yardımcı olursanız sevinirim.
  9. D

Yardım Xiaomi redmi note 9 pro kulaklık sorunu

Merhaba arkadaşlar yeni bir sorunla karşınızdayım tekrar . Telefonuma kulaklığı taktığımda ses hoparlörden çıkıyor . Kulaklığı çıkardığımda ise telefon kulaklık takılıymış gibi sesi kulaklıktan vermeye çalışıyor. halbuki kulaklık takılı değil. Ve bu sorun sık sık olmaya başladı . Özet geçersem...
  10. D

Yardım xioami redmi note 9 pro kendiliğinden kapanma sorunu

Merhaba arkadaşlar . 1 ay önce aldığım cihazım son 7 gündür her sabah saat 8.30 da kendiliğinden kapanıyor . bu sorun hakkında yeterince yardım bulamadığım için konuyu açtım . yardımcı olursanız sevinirim ...
Üst Alt