doğan3333 kullanıcısının son içeriği

1. D

Yardım MIUI 12 güncelleme sorunu

merbaha iyi akşamlar redmi note 7 cihazıma hala miui 12 güncellemesi gelmedi. bi bilgisi olan var mı acaba. global kararlı QFGMIXM
  2. D

Yardım android 10 güncellemesi

android 10 a güncelledikten sonra bazı özellikler menüyü ilk açtığımda bikaç saniye görünüyor sonra gidiyor. neden oluyor düzelir mi ya da nasıl düzeltecek bilgisi olan var mı
  3. D

Yardım xiaomi redmi note 7

iyi akşamlar redmi note 7 kullanıyorum. bazen bi uygulamadan çıkıp başka. uygulamaya girdiğim zaman falan önce ki uygulamadan silik şekilde görüntüler kalıyordu. başta sadece twitter da oluyodu başka programların kalıntısı olmuyodu. green farm 3 oyununda da aynısı oldu. telefonu kapatıp açtım...
  4. D

Yardım Gece modu ve diğer ayarlar

bir sorum daha olacaktı arkadaşlar. ben bunu alırken biraz acele ile almıştım 32 gb hafıza 3 gb ram olayına çok dikkat etmemiştim ve haliyle parayıda biraz fazla verdim. telefonu vodefone bayisinden aldım geri iade için aradım alamayız o özellikleri orda belirtmiştik dediler yinede iade etme...
  5. D

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim wifi bulur bulmaz güncellemeleri yapacam. yardımlarınız için sağolıiun
  6. D

dostum dediğin 7 kez tıklama olayını yaptım. geliştirici seçeneklerinde gece modunu buldum aktif ettim ama olmadı hala heryer beyaz birde rom dediğiniz nedir bu xiaomi de yeniyimde
  7. D

merhabalar. yaklaşık 2 hafta önce redmi note 7 aldım. 32 gb hafıza 3 gb ram olanlardan. heryerde gece modu özelliği var deniyor ama benim teledonumda o mod yok. ve bazı yerlerde gördüğüm biçok farklı ayar seçenekleride yok. bunun sebebi nedir biri yardımcı olabilir mi. telefondan pek anlamıyorum...
Üst Alt