dmRR kullanıcısının son içeriği

1. dmRR

Yardım Parmak izi fix

Merhaba arkadaşlar, dün aşağıdaki romu yükledim telefona, fakat parmak izi çalışmıyor. Konuyu açan arkadaş bunu belirtmiş, fixi isteyene veririm demiş fakat. Hiç bir şekilde geri dönüşte bulunmadı. Ben de internette araştırma yaptım 2 adet fix buldum fakat ikisi de çalışmadı, farklı romlar için...
  2. dmRR

Sohbet Whatsapp Beta Karanlık Mod

Arkadaşlar resmi Whatsapp Beta sürümüne karanlık mod gelmiş bulunmakta. Sizce nasıl olmuş? Ben çok arada kaldım değişiklik iyidir ama daha iyisini de yapabilirlerdi bence.
  3. dmRR

Yardım Batarya Sorunu

Merhaba dostlar 7-8 aydır Mi9 SE kullanıcısıyım bataryaya çok önem veriyorum. Eskiden sürekli 6-8 saat arası kullanıma göre pil süresi alırken son zamanlarda 5 saati bulmuyor yoğun kullanımda 3lere kadar düştüğü bile oluyor. Mesela 41 dakika ekran sürem var ve şarjım şuan %82. Bütün bataryayı...
  4. dmRR

Soru Pil performansı için modül?

Merhaba arkadaşlar Mi 9 SE kullanıcısıyım Masik X Rom Kullanıyordum 7 8 saat pil süresi alıyordum. Eu betaya geçtim o sırada magisk yükledim birkaç modül kurdum pil sürem 5 saatle sınırlandı 6 ya çok nadir yaklaşıyor. Romdan veya modüllerden olabilir diye düşünüyorum şuanlık sadece FDE.AI ve...
  5. dmRR

Rom Mi9 SE En İyi Rom Hangisi

Merhaba arkadaşlar. Aylardır Masik x rom kullanıyorum fakat pek stabil çalışmıyor. Birçok hatası var, memnun olduğum söylenemez. Kullandığınız veya önermek istediğiniz performansı güzel ve pil ömrü uzun olan bir rom önerir misiniz?
  6. dmRR

Yardım Mi9 SE Hızlı Şarj Sorunu

Son yüklediğim romdan (masik x v8.3) sonra cihazım hızlı şarj olmayı kesti sağ üstte tek flaş işareti var. Hiç bir şekilde hiçbir yerde quick charge ibaresi bulunmuyor. Farklı programlar da hızlı şarj olmadığını söylüyor nasıl düzeltebilirim bunu.
  7. dmRR

Soru Gboard tuş sorunları

Ben de ilk kullanmaya başladığımda aynı şeyleri söylüyordum sonra swiftkeye geçtim baya kullandım. Miui 11i yükleyince gboard geri geldi artık alıştım parmaklarım basması gereken yeri öğrendi. Kısaca ya alışacaksın ya da swiftkey yükleyeceksin başka çaren yok.
  8. dmRR

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Oldukça harika bir etkinlik.
  9. dmRR

Yardım Mİ 9 SE 4g sorunu

Miui 11 veya herhangi bir güncelleme ile düzelebilme şansı var mı? Yoksa Xiaominin çözebileceği bir sorun değil mi. Diğer Xiaomi cihazlarda böyle bir sorun var mı?
Üst Alt