dmrens kullanıcısının son içeriği

1. D

Rom MoonUI 14.0.1 Odex 17/05/23

Odex versiyon olmasından kaynaklı bazı özelleştirmeler kaldırılmıştır fakat deodexe göre daha hızlı bir deneyim sunar Changelog Odex changelog Download Download File from DevUploads changelog tam değil yani daha fazla şey var ama unuttum o kdr çok şey değiştirince
  2. D

MIUI 14 Moon UI 14.0.1 X3/X3 NFC

yenide ekli. debloatı biraz abartmışım bunda 1684097034 onun çözümü vardı ztn de telegram paylaşamıyoruz :D Dosyayı atarım buraya
  3. D

launcher için mi?
  4. D

tabi biraz hastayımda o yüzden gecikme olabilir
  5. D

Kendimde kullanıyorum. Yani kendimi neden tehlikeye atayım ki
  6. D

Tamamdır hemen düzeltiyorum 1681125750 Tabi becerebilirsem
  7. D

Herkese merhaba değerli forum üyeleri size kendi yapımım olan romu sunmaktan mutluluk duyuyorum Bu romu yapmamda yardımcı olan kişiler; • @promeo321 - mods • @modscenter - modded apks • @rammods - modded apks • @holybear - modded apks •...
  8. D

Yardım POCO ROM'a Mi Serisi Launcher Yükleme

Rootsuz pek olabileceğini zannetmiyorum
  9. D

Haber Hadi Hayirli Olsun Diyelim mi ?

Valla ben deneyip duruyorum romları az kaldı aosp geçmeme
  10. D

Haber Hadi Hayirli Olsun Diyelim mi ?

Hocam daha adamlar 12 yi dağıtmayı bitiremedi ki 13 bı kenarda beklesin optimizasyon sıkıntıları zaten aldı başını gidiyor:D
  11. D

Soru Parlaklık-Otomatik Kontrast

Valla ben umudu keseli çok oluyir
  12. D

Bu Xiaomi gıcık hocam ya bu bu ilk değil bendede 90 Hz seçeneği yok 1652180517 Uygulamayla yapıyoruz halbuki 1 satır kod yni
  13. D

Bunu demiyor musunuz
  14. D

Soru poco x3 için miui mi aosp mu ?

tamam teşekkür ederim
  15. D

Soru poco x3 için miui mi aosp mu ?

merhaba hocam cy kernelin sitesinin linkinden verdiğiniz cy bonfire indirip kullanmıştım ve sizin önerdiğiniz eu 12.0.9 rom üzerinde bunu kullandım sizin önerdiğiniz cy sürümü hangisi acaba bide 90 hz nasıl olcak onu sorabilir miyim 1652030793 cy den başka çaremiz yok artık aosp zaten çokta...
Üst Alt