Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba 24 kasim 2021 tarihinde aldigim redmo note 10 pro telefonumda ses sorunu yasiyorum boguk gidiyor. Sarji hizli tukeniyor bunu gece hic kullanmadan ucak modunda denedim. Isinma sorunu oldu 108 kamera acikken ve goruntulu aramada isiniyor. Sensorde aorun var aramadayken telefon sesaize...
Merhaba vacuum mop pro kullaniyorum. Haritalandirma tamamlandiktan sonra ayni haritaya bir oda ekleyebilir miyim yoksa mevcut haritayi silip sifirdan harita mi cikartmasi gerekir?
Merhaba vacuum mop pro modelini kullaniyorum. Uygulama 2 gundur salonda olan standini kucuk odada gosteriyor. Calistirdigimda kucukodada gibi harwkwt ediyor baska oda oldugunu farkedince haritayi sifirdan cizmeye calisiyor. Istedigim yere bu sekilde gonderemiyorum. Suan haritayi tekrar yaptirmak...
Merhaba. Vacuum mop pro kullaniyorum. Haritalama yaparken 2 3 yeri tek biyer olarak gosteriyo. Asil sorun supururken yan yan gitmesi. Basina gelen var mi?