dkaya kullanıcısının son içeriği

1. D

Yardım Değiştirilen Tema Kısa Süre Sonra Kendiliğinden Klasik Temaya Geri Dönüyor?

Sanırım son güncellemeden sonra oldu. Tema değiştirdiğimde bir süre sonra klasik temaya geri dönüyor. Sadece simgeleri bile değiştirsem aynı şey oluyor. Hatta duvar kağıdını da değiştiriyorum yine kısa bir süre sonra klasik temanın duvar kağıdı geri geliyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?
  2. D

Tema Blue Life (Tema Markette Yayında)

Sanırım a.i. klavye dedikleri bu samsung teması olabilir. Bende bunu arıyorum :)) Biraz abidik gubudik birşey ama görseli güzel olunca işte dikkat çekiyor.
  3. D

Rehber Mi PC Suite 3.0 (Türkçe)

Hocam uygulama verisinin yedeklenmesini artık geçtim. Çünkü onun yedeklenip geri yüklenmesi sonrasında sıkıntı oluşabiliyor deniliyor. Muhtemelen miui veya android sürüm farklarında oluşacak sıkıntılardan bahsedilmiş olsa gerek. Şu an sadece uygulamalar ve diğer şeyleri yedekleyen birşey...
  4. D

Hocam 107 den kaçını kurdu ? Yada daha bilgilendirici olması açısından hangi uygulamalar kurulmadı diye yazarsak belki daha faydalı olabilir. Uygulama verilerini kurmuyor muydu ki ? Ben sadece uygulamaları yedekliyor diye biliyordum. Bu işi yapan başka bir uygulama öneriniz var mı ?
  5. D

Soru Mi Band 2 ile Unutulan Telefon Uyarısı Yapabilir Miyiz ?

Teşekkürler hocam. Mi Bandage ile deneme yaptım. Telefondan uzaklaşınca yani bağlantı kopacak kadar uzaklaşınca ekranda kopma simgesi çıkıyor ve titriyor istenirse telefondan zil çalmada mevcut. Ama daha fazla deneme yapmadan ne kadar stabil olur bilmiyorum. Bahsettiğiniz uygulamada stabil...
  6. D

Soru Mi Band 2 ile Unutulan Telefon Uyarısı Yapabilir Miyiz ?

Bir yerde telefonumuzu unuttuğumuzda oradan ayrılırken akıllı bilekliğimizin titremesini sağlamak mümkün olabilir mi ? Bunu belki bluetooth kopmasında titremesi şeklinde ayarlanabilir mi ? 1545405620 Sanırım Mi Bandage uygulaması ile bunu yapabiliyoruz.
  7. D

Programı kullanıp yedekten geri alan var mı acaba ? Bütün yazıları okudum ama başarılı şekilde geri yükledim diyeni göremedim. Android sürüm değişimlerinde de geri yükleme yapabiliyor mu acaba ? Mesela şu an mi note 3 de miui 10 android 7 deyim. Bu uygulama ile yedek alıp sonrada eu rom...
  8. D

Rehber TWRP Temizle/Wipe Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli)

Miui sürüm farklarında mi cloud yedekleri çalışmıyormuş muhtemelen android sürüm farklarında da çalışmayacaktır. Bu da sıkıntı biraz.
  9. D

Yardım Mi cloud yedek sorunu

Hiçbir yedeği görmüyor muydu hocam ? Ayrıca android sürüm farkları dışında miui sürüm farklarında da bu sorun oluşuyor mu ? Yani uygulamaları görmeyip mesajlar gallery vs şeyleri görebilecek gibi ayrım da yok muhtemelen.
  10. D

Yardım Titanium Backup

Bende fazla uygulama olduğundan hem uygulamaları hemde uygulama verilerinin korunmasını araştırıyordum. Mi note 3 için miui 10 güncellemesi geldi ama android 7 üzerine geldi. Veri kayıpsız güncelledim ama eu romu çok tavsiye ediyorlar. Ancak Eu rom android 8 olduğundan geçişte o zaman tamamen...
  11. D

Rehber MI Note 3 Twrp Recovery + Xiaomi.eu Rom Kurulumu

Wipe sırasında neyi seçersek persist siliniyor ki ?
  12. D

Haber [17 Aralık] Google Türkçe Asistan Geldi. Aktif Etme Adımları Yazımızda

Evet bu şekilde oldu teşekkürler. Telefon kısmında bende atla dedim. Daha önce atla dememiştim acaba ondan mı diye düşünüyorum :) Birde google ın bana önerdiği kullanıcı ismini seçtim. Olmayanlar bunları da deneyebilir. Ayrıca 2000 doğum tarihli seçmedim 1980 seçtim yine oldu :) 1544473384 Ben...
  13. D

Haber [17 Aralık] Google Türkçe Asistan Geldi. Aktif Etme Adımları Yazımızda

Farklı hesap açınca markette o hesap gözükmemesi için tamamen hesabı kaldırmak gerekiyor galiba yoksa diğer hesabınızdan betaya kayıt olmuşsunuz gibi birşey söyleyip farklı seçilen hesaba beta kayıt seçeneğini göstermiyor. Google uygulaması içinden değişiklik yapıldığında ise asistan maalesef...
  14. D

İnceleme Xiaomi mi note 3

O kadar olumsuz etkisi olduğunu sanmıyorum. Öyle birşey olsaydı neden direk hızlı şarj özellikli getirsinler ki ? Bunu ekstra seçenek olarak koyarlardı acil ihtiyacınız olunca kullanın gibisinden. Fazla araştırmam olmadı ama kendini kanıtlamış bir teknoloji olarak biliyorum. Bu yüzden adamlar...
Üst Alt