Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kesinlikle o fiyata Pocophone F1 almanı öneriyorum şiddetle. Poco nun bataryasının 4000 mAh olmasına kesinlikle takılma çünkü 745 işlemci kullandığı için mi Max 3 ün işlemcisine kıyasla hem daha az güç tüketir hem de daha fazla performans verir. Mi Max 3 ile Poco nun arasında yarı yarıyadan...
Yukarıda Wisenky hocam %90 dan sonra laptopa takarak şarj etmemizi önermiş fakat buna gerek yok. Telefon ve şarj aletlerimiz şarj sırasında %90 dan sonra daha düşük voltaj vermeye başlar bu da şarjı yavaşlatır batarya sağlığı için iyi bir durumdur bu. Senin sorununa geldiğimizde ise dostum %30...
Bazı arkadaşlar bölgeleri Türkiye iken ota üzerinden güncellemeyi almışlar ben 2-3 hafta bekledim gelmedi ardından Hindistan bölgesinde güncelledim. Yani bazı cihazlara hemen geliyor bazılarına sonradan geliyor. Bölgenizi değiştirip güncelleyebilirsiniz hocam bir şey fark etmez.
Bölgemi Hindistan olarak değiştirip güncelledim. Önceden şarjdan sabah çekip akşam yatarken takardım şimdi gün içinde bir kez daha şarj ediyorum MAALESEF ! Performans yönünden sorun görmedim.
Merhabalar, MIUI'nın temizlik programını kullanıyordum. Uygulama önbellek temizliği yaptığını gösteriyor fakat yukarıda gördüğünüz gibi ayarlarda büyük bir önbellek yığını oluşmuş. Bunu üzerine tıklayarak kendim sildim. Bu sorun sadece bende mi ? Sizde de aynı sorun olabilir kontrol etmenizi...
Sıfırlamanın çözüm olduğunu düşünmüyorum dds25 hocam. Telefon kendini optimize etmek için kapatıyor zaten arkadaki uygulamarı. Mulugol, hocam dediğim işlemi şu şekilde de yapabilirsin AYARLAR > UYGULMA AYARLARI (ya da uygulamaları yönet de olabilir). Bu diziyi takip edin gelen ekranda...
Merhabalar. Ana ekranda uygulamanın üzerine basılı tutup "uygulama bilgisi> pil tasarrufu> kısıtlama yok" seçeneğini seçin. Ayrıca tekrar aynı şekilde ana ekranda uygulamaya basılı tutup uygulama detaylarına girdikten sonra gelen ekranda " otomatik başlatma " seçeneğini aktif hale getirin.