Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Telefonumu navigasyon tuşları olmadan hareket ile kullanmaktayım. Hareketleri algılaması için parmağımı kenarlara çok yaklaştırmam gerekmekte. Telefonu kılıf ile kullanınca çok zorlamakta. Samsung da olduğu gibi hareket hassasiyetini nasıl yukseltebilirim.
Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce Note10pro aldim. Telefonda navigasyon yada internet paylaşımı yaptığım zaman aşırı ısınma uyarısı verip uygulamalari kapatiyor. Ve kendiliginden uygulama aciyor. Telefonun adim sayari çalışmıyor. İstegramsan hikaye bolmune girince kamerayi acmiyor. Bu sorunlari...
Arkadaşlar oyun oynamak için GameTurbo ya girdimde oyunların altında reklam çıkıyor. Daha önceden böyle bir sorunum yoktu naıl kapatacağımı bulamadım bilen görsel ekledim
Arkadaşlar MIUI 11 güncellemesinden memnun kalmadım MIUI 10 na nasıl geri dönebilirim telefon kilidi açık
1573485053
Arkadaşlar MIUI 11 güncellemesinden memnun kalmadım MIUI 10 na nasıl geri dönebilirim telefon kilidi açık
Merhaba arkadaşlar mıuı 11 güncellemesini telefon aldıktan sonra kamerada fotograf çektiktiğimde sol altaki resim önizleme bölmü çalışmıyor çektiğim resmi galeriden görebiliyorum ve youtube yi pencere modunda oynatmıyor 1 defa telefonu normal sıfırladım 4 defada hardreset ile sıfırladım değişen...