Djomer kullanıcısının son içeriği

1. Djomer

Yardım Mi 13 pro QCN

Arkadaşlar sağlam qcn arıyorum elinde yedek olan varmı.
  2. Djomer

Soru Hareket hassasiyeti

Merhaba, Telefonumu navigasyon tuşları olmadan hareket ile kullanmaktayım. Hareketleri algılaması için parmağımı kenarlara çok yaklaştırmam gerekmekte. Telefonu kılıf ile kullanınca çok zorlamakta. Samsung da olduğu gibi hareket hassasiyetini nasıl yukseltebilirim.
  3. Djomer

Yardım Note 10Pro genel hatalar

Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce Note10pro aldim. Telefonda navigasyon yada internet paylaşımı yaptığım zaman aşırı ısınma uyarısı verip uygulamalari kapatiyor. Ve kendiliginden uygulama aciyor. Telefonun adim sayari çalışmıyor. İstegramsan hikaye bolmune girince kamerayi acmiyor. Bu sorunlari...
  4. Djomer

Yardım Reklamlar

Arkadaşlar oyun oynamak için GameTurbo ya girdimde oyunların altında reklam çıkıyor. Daha önceden böyle bir sorunum yoktu naıl kapatacağımı bulamadım bilen görsel ekledim
  5. Djomer

Güncelleme [Android 10] Mi9 MIUI 11 Global Kararlı V11.0.2.0 QFAMIXM

Arkadaşlar MIUI 11 güncellemesinden memnun kalmadım MIUI 10 na nasıl geri dönebilirim telefon kilidi açık 1573485053 Arkadaşlar MIUI 11 güncellemesinden memnun kalmadım MIUI 10 na nasıl geri dönebilirim telefon kilidi açık
  6. Djomer

Yardım MIUI 11 güncelleme sonrasındaki hatalar

roo rootlamak şart yani doğrumu anladım
  7. Djomer

Yardım MIUI 11 güncelleme sonrasındaki hatalar

Merhaba arkadaşlar mıuı 11 güncellemesini telefon aldıktan sonra kamerada fotograf çektiktiğimde sol altaki resim önizleme bölmü çalışmıyor çektiğim resmi galeriden görebiliyorum ve youtube yi pencere modunda oynatmıyor 1 defa telefonu normal sıfırladım 4 defada hardreset ile sıfırladım değişen...
Üst Alt