Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar;
yaklaşık 4-5 yıldır kullandığımız mi 6 128 6gb ram seramic telefonum uzun süredir ekran titreme sorunu var. batarya eskidiğinden batarya değişimi yaptım fakat sorun çözülmedi ekran değişimi ile çözülecek gibi duruyor ama güvenilir servis bulamıyorum konu ile ilgili bilgisi olan varmıdır?
merhabalar 1 ay önce eşime aldığım telefonda yeni farkettiğimiz ağır çekim modunun çalışmama sorunu ile karşı karşıyayız. sorunu yaşayan çözümünü bilen yada öneri verebilecek birisi varmı? moda geçtiğimizde üst sekmedeki ayarlar yok çekim yapıyor fakat galeriye düşmüyor neden yapabilir? ürün...
Cvp: [ROM][PORT][4.2.1] MIUI V5 4.8.8 GM Discovery Türkçe By el7is
ihsan bey dediğinizi de yaptım sonuç aynı en sonunda sptool ile pc den stok rom attım onu da zorla yedi şimdi orj hale döndü şimdi rootlayıp cwm 5 ile recovery yapıp miui yükliycem en son versiyonu sonra wipe işlemlerini...
Cvp: [ROM][PORT][4.2.1] MIUI V5 4.8.8 GM Discovery Türkçe By el7is
merhabalar android konusunda yeniyim arkadaşlar miui nin farklı geliştiriciler olanlarından farklı versiyonları yükledim önce cwm hatası aldım sonra cwm güncelledim oldu fakat yüklediğim hiç bir miui açılmadı discovery yazıp...