Djkjmer25 kullanıcısının son içeriği

1. Djkjmer25

Yardım orange fox rom kurulmuyor

arkadaslar dotos rom aracakken 3 wipe yapcaktım datayada basmışım yanlışlıkla sımdı rom atmaya calışıyorum yuklenıyor orange fox yeniden baslatınca yine romu kurdugum dosya konumuna gidiyor surekli aynı yere atıyor kac kere kurarsam kurayım acil yardımcı olurmusunuz
  2. Djkjmer25

Yardım Android 11 için Twrp varmı ?

Twrp kurulumu yaptim fakat şifre istiyor nedeni bununla alakalı mı ?
  3. Djkjmer25

Soru Miui ve aosp romlar arasinda en iyisi hangisi ?

Arkadaşlar Xiaomi mi 8 6/128 gb kullanmaktayım en iyi performans ve pil süresini vb açısından en iyi diyebileceğiniz onerebileceginiz bir rom varmı desteklerinizi bekliyorum ☺️☺️
  4. Djkjmer25

Yardım whatsapp kişiler

Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar. Cihazım: Xiaomi mi8 128gb - Miuieu beta 20.5.7 Whatsapp uygulamasana girdiğimde kişiler bir var bir yok gidip geliyor izinlerden herşeyi açtım hala aynı çıldırttı valla beni bilen bi el atsın zahmet olmazsa yardımlarınızi bekliyorum hi~~hi~~
  5. Djkjmer25

Yardım Sistem uygulamalarını güncelleyememe

Arkadaşlar mi8 cihazimda eu beta son sürüm var ve netten sistem uygulamalarını guncellemek istiyorum ama sistem izin vermiyor yardim edermisiniz nasıl yapicam
  6. Djkjmer25

Tema Herkes kullandığı duvar kağıdını paylaşsın

Ana ekran Kilit ekranı Konuyu resim ve görsel paylaşımı alışverişi için açtım telefonla çektiğiniz yada elinizde bulunan resimleri hd kalitede atarsanız yararlı bi konu olacağını düşünüyorum şimdiden teşekkürler forum üyeleri.
  7. Djkjmer25

Uygulama Gcam 7.3

Gcam 7.3'te yer alan özellikler: Video kaydı yaparken otomatik DND modu. Yeniden düzenlenmiş ayarlar arayüzü. 24 FPS video kaydı. Fotoğrafınızın parlaklığını ve HDR'sini ayarlamak için pozlama kontrolleri. Night Sight moduna uygulanan Astrofotografi. En iyi çekimler için deklanşöre eklenen...
  8. Djkjmer25

Yardım Bildirim sorunu

Arkadaşlar 2 tane bildirim geliyor 6 tane bildirim görünüyor bunu nasıl çözebilirim gelen bildirimle gorunen farklı 1 bildirime 3 tane bildirim görünüyor yardımlarınızı bekliyorum
  9. Djkjmer25

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

widgeti nasıl yaptın hocam cok güzel
  10. Djkjmer25

Recovery [Android 10] Mi 8 - Magisk ile Root

bende yapamadım kaç gündür
  11. Djkjmer25

Recovery [Android 10] Mi 8 - Magisk ile Root

olmuyor gelmiyor
  12. Djkjmer25

MIUI 11 [Android 10] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Galeri sorunu bende yok gayet güzel çalışıyor
Üst Alt