Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar dotos rom aracakken 3 wipe yapcaktım datayada basmışım yanlışlıkla sımdı rom atmaya calışıyorum yuklenıyor orange fox yeniden baslatınca yine romu kurdugum dosya konumuna gidiyor surekli aynı yere atıyor kac kere kurarsam kurayım acil yardımcı olurmusunuz
Arkadaşlar Xiaomi mi 8 6/128 gb kullanmaktayım en iyi performans ve pil süresini vb açısından en iyi diyebileceğiniz onerebileceginiz bir rom varmı desteklerinizi bekliyorum ☺️☺️
Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar.
Cihazım: Xiaomi mi8 128gb - Miuieu beta 20.5.7
Whatsapp uygulamasana girdiğimde kişiler bir var bir yok gidip geliyor izinlerden herşeyi açtım hala aynı çıldırttı valla beni bilen bi el atsın zahmet olmazsa yardımlarınızi bekliyorum hi~~hi~~
Arkadaşlar mi8 cihazimda eu beta son sürüm var ve netten sistem uygulamalarını guncellemek istiyorum ama sistem izin vermiyor yardim edermisiniz nasıl yapicam
Ana ekran
Kilit ekranı
Konuyu resim ve görsel paylaşımı alışverişi için açtım telefonla çektiğiniz yada elinizde bulunan resimleri hd kalitede atarsanız yararlı bi konu olacağını düşünüyorum şimdiden teşekkürler forum üyeleri.
Gcam 7.3'te yer alan özellikler:
Video kaydı yaparken otomatik DND modu.
Yeniden düzenlenmiş ayarlar arayüzü.
24 FPS video kaydı.
Fotoğrafınızın parlaklığını ve HDR'sini ayarlamak için pozlama kontrolleri.
Night Sight moduna uygulanan Astrofotografi.
En iyi çekimler için deklanşöre eklenen...
Arkadaşlar 2 tane bildirim geliyor 6 tane bildirim görünüyor bunu nasıl çözebilirim gelen bildirimle gorunen farklı 1 bildirime 3 tane bildirim görünüyor yardımlarınızı bekliyorum