Djkdjd kullanıcısının son içeriği

1. Djkdjd

Yardım Temizliyici sorunu

Merhaba telefonumun temizliyicisi iyi çalışmiyor önceden 400mb dosyalar çıkarken hiç temizlemesem bile 90mb dosyalar çıkıyor temizliyicicinin iyi çalışan sürümü varmı .
  2. Djkdjd

Yardım Temizliyici düzgün çalışmiyor

Merhaba telefonumun temizliyici uygulamasi düzgün çalışmiyor önceden 200mb dosyalar bulurdu temizledigimde hafizada yer açardı ama artık açmıyo temizliyicinin verileri temizlediğimde 800mb buluyo bunun çözümü nedir?
  3. Djkdjd

Soru Duvar kağıdı döngüsü ne işe yarar

Merhaba telefonumda duvar kağıdı döngüsü var bu ne işe yarar ve kapatirsam haraketli duvar kağıdlarina bişi olurmu
  4. Djkdjd

MIUI 12.5 MIUI 12.5 guncelleme

Merhaba MIUI 12.5 yaptıktan sonra güncelleme yeri böyle oldu bir video gördüm MIUI 12.5.2 güncellemesinde böyle değildi bu sadece MIUI 12.5 için mi böyle yoksa bu düzelir mi
  5. Djkdjd

MIUI 12 Android 11 yavaşlama sorunu

Merhaba bir arkadaşımın telefonu android 11 aldı MIUI güncellemesi geldikten sonra oyunlar da fsp düştü ve çok kasmaya başladı çok fazla oyun oynayan biriyim android 11 gelirse yapayim mi yoksa yapmayim mi format atma şansım yok
  6. Djkdjd

Çözüldü Mi Video kaldırsam ne olur?

Merhaba mi videonun güncellemelerini kaldırırsam telefonuma zarar verirmi hafıza boşaltiyorum
Üst Alt