Djkdjd kullanıcısının son içeriği

1. Djkdjd

MIUI 12.5 Redmi Note 8 - Glabal Kararlı V12.5.2.0 RCOMIXM İndirme Bağlantıları

Arkadaşım yapcak guncellemeyi telefonda kasma donma varmı performans nasıl
  2. Djkdjd

Yardım Temizliyici sorunu

Merhaba telefonumun temizliyicisi iyi çalışmiyor önceden 400mb dosyalar çıkarken hiç temizlemesem bile 90mb dosyalar çıkıyor temizliyicicinin iyi çalışan sürümü varmı .
  3. Djkdjd

Yardım Temizliyici düzgün çalışmiyor

Merhaba telefonumun temizliyici uygulamasi düzgün çalışmiyor önceden 200mb dosyalar bulurdu temizledigimde hafizada yer açardı ama artık açmıyo temizliyicinin verileri temizlediğimde 800mb buluyo bunun çözümü nedir?
  4. Djkdjd

MIUI 12.5 Redmi note 8 pro enchanded güncellemesi

Bendede aynı şekilde
  5. Djkdjd

Soru Duvar kağıdı döngüsü ne işe yarar

Yardımınız için teşekkürler ben bunu kapatacağım arka planda çalısiyor
  6. Djkdjd

Soru Duvar kağıdı döngüsü ne işe yarar

Merhaba telefonumda duvar kağıdı döngüsü var bu ne işe yarar ve kapatirsam haraketli duvar kağıdlarina bişi olurmu
  7. Djkdjd

Soru Bu Duvar Kağıdı Döngüsü ne işe yarıyor?

Bunu kapatirsam haraketli duvar kağıdına bişi olurmu animasyonlu duvar kağıdı
  8. Djkdjd

MIUI 12.5 Redmi Note 8 Pro (Begonia) - Global Kararlı Rom V12.5.3.0.RGGMIXM İndirme Bağlantıları

Evet güncellemeyi yapıp format atarsanız telefon için çok iyi olur
  9. Djkdjd

Soru Note 8 Pro MİUİ 12.5 Yapmalımıyım?

Global 1632679632 Bu sürümde çok memnunum
  10. Djkdjd

Soru Note 8 Pro MİUİ 12.5 Yapmalımıyım?

Ben yaptım şuan 12.5.3 surumundeyim performans çok arttı batarya çok fark yok ısınma artmış eğer oyun oynuyosan yap performans artışı var
  11. Djkdjd

Haber MIUI 12.5 Enhanced Alacak Diğer Cihazlar Yayınlandı

Doğru söylüyorsunuz ama bu cihazdan cihaza değişiyor
  12. Djkdjd

Haber MIUI 12.5 Enhanced Alacak Diğer Cihazlar Yayınlandı

Not8pro gelse güzel olur ısınma sorunu azda olsa azatabilirler ve daha performans li çalışabilir
  13. Djkdjd

MIUI 12.5 Redmi Note 8 Pro (Begonia) - Global Kararlı Rom V12.5.3.0.RGGMIXM İndirme Bağlantıları

Benim için sıkıntı değil ama önceki daha iyidi ve daha heycan veriyodu güncelleme yana kayarak geliyodu
  14. Djkdjd

Soru Redmi note 10 iyimidir alınır mı nereden alınır mı

Redmi not10s poco X3 pro bunlara bakmanızı öneririm poco x3pro işlemcisi çok iyi
Üst Alt