djfarukk kullanıcısının son içeriği

1. djfarukk

Çözüldü Xiomi gmailden sim karta numara taşıma bitti mi?

Rehber ayarlarında sim kayıtlarını göster diye bi ayar olması lazım. Google rehber ise görüntüleme ayarlarından tümünü göster seçeneğini seçince göstermesi lazım.
  2. djfarukk

Çözüldü Xiomi gmailden sim karta numara taşıma bitti mi?

Bitti evet tüm rehber artık gmailde. Ek uygulamalarla yapılabilir ama. sim contact diye play store da aratırsanız bolca uygulama mevcut.
  3. djfarukk

Uygulama MyInsta v26 | Güncel Alternatif!! 10.05.2025

Memnun olurum atarsanız. Bi deniyelim bakalım :)
  4. djfarukk

Aktivite geçmişi var mı onda da peki ? İnstapro'dan geçmeye değer mi sizce ?
  5. djfarukk

İnstaprime neymiş ya ilk defa duydum. İnstapro'dan iyi midir ?
  6. djfarukk

Sohbet Yeniden mi9 t pro

Batarya konusunda rova iyi genel olarak
  7. djfarukk

Soru Xiaomi 11 Ultra & Xiaomi 15 Ultra Kararsız kaldım

11 ultra çok ısınan bi telefon ve eskidi sayılır. Her türlü 15 ultraya geçilmeli bence.
  8. djfarukk

Yardım Telefonum redmi 13C görünüyor

Telefonunuza redmi 13c imeisi atılmış ama önemli değil. 5g destekleyen başka bir telefona hattınızı takıp 5g yi açtıktan sonra geri kendi telefonunuza takıp kullanabilirsiniz. Gerçi 4.5g den ne hayır gördük ki 5g den bişey bekleyelim 😅
  9. djfarukk

Yardım 2025 yılında Mi 9T

Fark yok aynısı bu
  10. djfarukk

Soru F3 Kılıf Önerisi

Kamera kısmını kapatmayan güzel bi kılıf önerisi olan varsa sevinirim. :) Güzel bi kılıf bulamadım gitti buna
  11. djfarukk

Rom Mİ 9T/K20 MIUIMiX MIUI 12 Android 11 Stabil Rom V12.1.2.0 (RFJCNXM)

Mi 9T/Redmi K20 için Miuimix Miui 12 Android 11 Stabil Sürüm Çıktı. Android sürümü yükseldiği için temiz kurulum tavsiye edilir. Rom Kurulum Adımları Rom kurulurken verileriniz silinecek, resim, video, müzik vs varsa PC’ye yedek alın.. Tuş kilidi,ekran deseni vs varsa kaldırın...
  12. djfarukk

Yardım Güncelleme yüklerken hata verip sonrası fastboota düşme

Recovery romunu twrp den flşaladım hata verdi ondan sonrasında yeniden başlattım cihaz açılsın diye fastboota düştü. Tekrar twrp ye girdim romu tekrar flaşlamak için ama telefondaki hiçbir dosya görünmüyor. Nasıl çözebilirim bu durumu, dosyaları nasıl alabilirim yardımcı olabilirseniz sevnirim.
  13. djfarukk

Soru Sistem wallpaper uygulaması

Satürn süper duvar kağıdını kullanmak için wallpaper uygulamasını root explorer ile değiştirirsem herhangi bir sıkıntı oluşur mu ? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  14. djfarukk

Yardım Miui kamera 4.1

Miui kamera 4.1 sürümünde ön ve arka kamera aynı anda video çekebiliyor. Bunu mi 9t için uyarlayabilir miyiz ya da aynı özelliği kullanabileceğimiz başka bir uygulama mevcut mudur ?
Üst Alt