djfarukk kullanıcısının son içeriği

1. djfarukk

Yardım 2025 yılında Mi 9T

Fark yok aynısı bu
  2. djfarukk

Soru F3 Kılıf Önerisi

Kamera kısmını kapatmayan güzel bi kılıf önerisi olan varsa sevinirim. :) Güzel bi kılıf bulamadım gitti buna
  3. djfarukk

Rom Mİ 9T/K20 MIUIMiX MIUI 12 Android 11 Stabil Rom V12.1.2.0 (RFJCNXM)

Mi 9T/Redmi K20 için Miuimix Miui 12 Android 11 Stabil Sürüm Çıktı. Android sürümü yükseldiği için temiz kurulum tavsiye edilir. Rom Kurulum Adımları Rom kurulurken verileriniz silinecek, resim, video, müzik vs varsa PC’ye yedek alın.. Tuş kilidi,ekran deseni vs varsa kaldırın...
  4. djfarukk

Yardım Güncelleme yüklerken hata verip sonrası fastboota düşme

Recovery romunu twrp den flşaladım hata verdi ondan sonrasında yeniden başlattım cihaz açılsın diye fastboota düştü. Tekrar twrp ye girdim romu tekrar flaşlamak için ama telefondaki hiçbir dosya görünmüyor. Nasıl çözebilirim bu durumu, dosyaları nasıl alabilirim yardımcı olabilirseniz sevnirim.
  5. djfarukk

Soru Sistem wallpaper uygulaması

Satürn süper duvar kağıdını kullanmak için wallpaper uygulamasını root explorer ile değiştirirsem herhangi bir sıkıntı oluşur mu ? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  6. djfarukk

Yardım Miui kamera 4.1

Miui kamera 4.1 sürümünde ön ve arka kamera aynı anda video çekebiliyor. Bunu mi 9t için uyarlayabilir miyiz ya da aynı özelliği kullanabileceğimiz başka bir uygulama mevcut mudur ?
  7. djfarukk

Yardım Mi cloud sorunu

Mi cloud depolama alanım doldu. Daha önce yedeklediğim foto ve videoları silsem telefondan da silinir mi ??
  8. djfarukk

Yardım Note 8 fastboot modunda kalmadan sürekli yeniden başlıyor.

Note 8'e eu rom ardından magisk kurdum yeniden başlat dediğimde sürekli yeniden başlatmaya başladı ses kısma tuşuna basılı tutunca fastboot yazısı gelip hemen tekrar yeniden başlıyor. Ne olmuş olabilir ve bunu nasıl çözebilirim ??
  9. djfarukk

Yardım Rahatsız Etme modunda bildirim seslerinin gelmesi

Miui 11 android 10 rahatsız etme modunu açıyorum fakat bildirmler gelmeye devam ediyor. Var mıdır bunun çözümü ??
  10. djfarukk

Yardım MI 9T güncelleme sonrası şarj sorunu

Gayet güzel hocam miui 11 şarjı da çok kötü olmadı neden güncellemeyelim ki
  11. djfarukk

Fake Gps İle Sürpriz Nokta

Aylık 10 sınırını geçerse de efsane olur
  12. djfarukk

Fake Gps İle Sürpriz Nokta

Aynen tek noktadan 4 tane aldım bende
  13. djfarukk

Diğer Mi 9T Ekran Süresi Paylaşımı

Bendek global belki onun etkisi vardır