djfarukk kullanıcısının son içeriği

1. djfarukk

Yardım Çektikten sonra galeride soluklaşan fotoğraflar

Galeride pro hdr ekran diye bi ayar var onu kapatıp deneyebilir misiniz.
  2. djfarukk

Yardım magisk kurdum sonra güncelle gibi bişey demişti onu yaptıktan sonra telefonum redmi ekrarında kaldı sürekli kapanıp açılıyor sıfırlamayı denedim olmad

Yüklü romu sıfırlamadan tekrar kurarsanız açılır. Root şartsa ek kurulum yapmadan magisk kurup devam edebilirsiniz.
  3. djfarukk

Yardım Rootlu telefonuma magisk indirdim reset attı açılmıyor

Bilgiler gitmemiştir. Aynı romu sıfırlama yapmadan kurarsanız cihaz açılır. Root istiyorsanız da magisk kurun ama ek kurulum yapmayın. O şekilde de kullanılabiliyor.
  4. djfarukk

Uygulama InstaFlow(Instagram+)

Bunun güncellemelerini nerden takip ederiz
  5. djfarukk

Uygulama HyperOs Dosya Yöneticisi

Lucky patcher ile sistem uygulaması olarak yükle derseniz yüklenir. Tabii root lazım onun için
  6. djfarukk

Yardım Kulaklık sesi %50 azaldı

Oyun açıkken ses tuşuna basıp işaretlediğim yere tıklar mısınız. Sadece oyunun sesi burdan kısılmış olabilir.
  7. djfarukk

Soru Önerebiliceğiniz Modlu Telegram var mı ?

Mesajı açmaya çalışırken sohbeti seçiyor bunda. Onun harici güzel görünüyor
  8. djfarukk

Soru Xiaomi 13 ultra EU rom hyperOs 2.0 güncelleme

Whatsapp uygulama bilgilerine girip pil kısmını kısıtlama yok şeklinde ayarlayıp yine aynı yerdeki otomatik başlatmayı açarsanız bildirimler normale dönecektir.
  9. djfarukk

Yardım Cw 500 dual güvenlik kamerası

Hafıza kartı girişi olması lazım, ona kaydedebilirsiniz. Ayarlarında onvif var ise nvr üstünden ip ve şifresini girerek oraya da kaydettirebilirsiniz. İlla nas şartı yok. Ki bunun için nas cihazı almak pahalı ve saçma olur.
  10. djfarukk

Çözüldü "Dirençsiz (MP)" nedir?

Bazı yurtdışı cihazlara imei kaydı yapmak için söküp içinden direnç değiştirmek gerekiyor. Sizin cihazda herhangi bir değişiklik yapılmamış demek oluıyor bu.
  11. djfarukk

Yardım BL kapatıp ROOT kullanma

İlginç gerçekten
  12. djfarukk

Attıklarımla deneyin olması lazım
  13. djfarukk

Bu sürümde olmuyor evet. Atıyorum buraya dosyaları 1744654498 Bunlarla olması lazım
Üst Alt