Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi 9T/Redmi K20 için Miuimix Miui 12 Android 11 Stabil Sürüm Çıktı.
Android sürümü yükseldiği için temiz kurulum tavsiye edilir.
Rom Kurulum Adımları
Rom kurulurken verileriniz silinecek, resim, video, müzik vs varsa PC’ye yedek alın..
Tuş kilidi,ekran deseni vs varsa kaldırın...
Recovery romunu twrp den flşaladım hata verdi ondan sonrasında yeniden başlattım cihaz açılsın diye fastboota düştü.
Tekrar twrp ye girdim romu tekrar flaşlamak için ama telefondaki hiçbir dosya görünmüyor. Nasıl çözebilirim bu durumu, dosyaları nasıl alabilirim yardımcı olabilirseniz sevnirim.
Satürn süper duvar kağıdını kullanmak için wallpaper uygulamasını root explorer ile değiştirirsem herhangi bir sıkıntı oluşur mu ? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Miui kamera 4.1 sürümünde ön ve arka kamera aynı anda video çekebiliyor. Bunu mi 9t için uyarlayabilir miyiz ya da aynı özelliği kullanabileceğimiz başka bir uygulama mevcut mudur ?
Note 8'e eu rom ardından magisk kurdum yeniden başlat dediğimde sürekli yeniden başlatmaya başladı ses kısma tuşuna basılı tutunca fastboot yazısı gelip hemen tekrar yeniden başlıyor. Ne olmuş olabilir ve bunu nasıl çözebilirim ??