DJ-Platinium kullanıcısının son içeriği

1. D

HyperOS Xiaomi 13 Ultra Xiaomi HyperOs 1.0.9.0.UMAEUXM EEA (Global) Rom İndirme Bağlantıları ve Kurulum

bütün dev eu romları kullanmış biri olarak söylüyorum, dünya varmış normal eea stable rom gibi hızlı.
  2. D

HyperOS Xiaomi 13 Ultra Xiaomi HyperOs 1.0.9.0.UMAEUXM EEA (Global) Rom İndirme Bağlantıları ve Kurulum

şuan dev rom yüklü cihazımda, bunu indiriyorum nasıl kurucam. BL kilidi açık
  3. D

Rom Xiaomi 13 Ultra Xiaomi HyperOs Eu Rom ( 24.7.8 ) İndirme Bağlantıları ve Kurulum

Nasıl yeni dev sürüm. bir öncekini denemiştim yavaş gelmişti. memnunmusunuz
  4. D

Yardım Direnç Değişimi Yapılmış 13 Ultra'ya IMEI Repair Işlemi?

bende 1 aydan fazladır kullanıyorum, şehir dışına da çıktım hiç sorun yaşamadım.
  5. D

Rom Xiaomi 13 Ultra Xiaomi HyperOs Eu Rom ( 24.7.8 ) İndirme Bağlantıları ve Kurulum

dün bende dev rom kurdum ama hatası çok ve yavaş geldi tekrar eea roma döndüm
  6. D

13 ultra global rom yüklü cihazım var. bl kapalı olarak bu rom yüklenebilirmi
  7. D

Yardım Xiaomi 13 Ultra Mi hesap Eklenemiyor

kesinlikle sıfır cihaz ilginç. çözümü nedir peki hocam
  8. D

yani ne anlama geliyor bypass işlemi. yani ne anlama geliyor bu işlem. nasıl düzeltilebilir
  9. D

selamlar bende aynı problemi yaşıyorum, kiminle iletişime geçeyim
  10. D

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

13 pro yurtdışı telefonum var bootloader açmak istedim 1 ay süre verdi. bunu hemen açmak mümkünmüdür. yardımcı olurmusunuz
Üst Alt