Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vallahi kısmet arkadaşlar. Dün akşam 16 gibi rom indirim artık dedim baktım fastboot rus rom hyperos2 çıkmış. Hatta şaşırdım :) Dün server kaydı yaptırdım ve üstüne rus romu kurdurdum. Aramalar fln sms eski halde süper
Az önce 2 adet poco x3 nfc cihazım ayını şekilde çöktü. Eu rom vardı üstünde ama 1 yıldır sorunsuz kullanılıyordu? Şimdi birine format data yaptım açıldı tabi herşey silindi.
Diğerine de önbellek temizliği yapacam birazdan. ikisini yapmam yeterli mi aceba ?
Dalvik/ ART Cache
Cache
Bende kurdum 12.0.7 kuruluydu güncellendim 12.0.8 e. Gayet iyi eu rom kraldır benim için. Arama ses kaydı var, kasma donma yok çok şükür. Şarj da daha iyi durumda. Eu rom candır benim için hele de poco ve redmi ler için bulunmaz nimet.
Ayarlarda ekran ayarlarının içinde yazı tipi ve boyutu...
Merhabalar bu güncellemeyi nasıl yükleyeceğiz? Bende 12.0.7 var baktım şimdi güncelleme görünüyor. Ama indir dediğimde otomatik yükler mi? Twrp var cihazda? Birde format data fln gerekli mi?
Mesela bu romu PC ye indirip flash belleğe etsam, otg ile cihaza taktığımda twrp den install bölümüne...
Merhaba İş bankası var sorunsuz kullanıyorum şuan. Önceden hep sorun yaşamıştım. Maxsimum mobil uygulamasında kartı açmama rağmen temazsız özelliği aktif olmuyordu. Maxsimum mobil de Tanımlı Cihazları Düzenle seçeneği var oradan telefonu kaldırın ve tekrardan tanımlayın düzelir. Ben sorunumu...
Arkadaşlar Selamün Aleyküm. Poco X3 NFC aldım. Eu rom kuracağım ama twrp üzerinden wipe>data>yes deyip geri okuyla geri gidip direk kök klasöre attığımız romu mu yükle diyeceğiz yoksa başka bir şeye gerek var mı? 3 wipe veya 4 wipe diye birşey varmış herhalde?