diyeps kullanıcısının son içeriği

1. diyeps

Yardım Redmi Note 8 Pro Usb Bağlantı Sorunu

Şarj soketi ile ilgili de olabilir, aynı kablo ile başka bir bilgisayara bağladığınızda da devamlı kopup geliyorsa telefonla ilgili. Kablo giriş soketini sertçe üfleyerek ya da yumuşak bir fırça ile temizlemeniz faydalı olabilir.
  2. diyeps

Çözüldü Imeı atarken telefon çin sürümüne döndü ve twrp kuramıyorum

Doğrudur, son çıkan modellere işlemci kilidinden dolayı modifikasyon yapılamıyor. Gelen gün ne getirir bilemeyiz, sonuçta pil soketinde 2 pini birbirine dokundurarak çeşitli sınırlamaları ortadan kaldıracak hale getirebiliyoruz, buna da bir çare bulunur elbet.
  3. diyeps

Çözüldü Imeı atarken telefon çin sürümüne döndü ve twrp kuramıyorum

MiFlash uygulamasında adres kısmında Yeni Klasör(4) yazıyor, o satırda boşluk olmaması gerekiyor. Yani Yeni_klasor_4 gibi bir şey olmalı.
  4. diyeps

Yardım Redmi Note 8 Pro sürekli olarak yeniden başlıyor

Uyumsuz twrp kurmuş olabilirsiniz. Eğer hiçbir tuşa basmadığınız halde kendiliğinden devamlı reboot oluyorsa sistem dosyaları da hasar görmüş olabilir. Eğer erişebiliyorsanız fastboot halindeyken cihazın içindeki galeri, indirilenler vs gibi dosyalarınızın olduğu klasörlerin yedeğini bilgisayara...
  5. diyeps

Yardım Telefon kapalı hiç açılmıyor şarj ledi yanıyor sadece

Ben de cihazı alır almaz bl kilidini açtıktan sonra hemen rom,root attım bu zevk meselesi. Bende de soft brick gibi gözüken ama şarjda yarım saat bıraktıktan sora kendiliğinden açılan bir durum olmuştu.
  6. diyeps

Rehber ViPER4Android FX

Peki ana klasörün içindeki 2 klasöre de 0644 mü? Ayrıca bu viper app'sinin bir işlevi var mı devamlı sürücü bulunamadı deyip reboot yapıyor?
  7. diyeps

Rehber ViPER4Android FX

Ben bir türlü çalıştıramadım, izin konusunu anlamadım, fotoğraflarda ana klasöre 0755 verilmiş ama siz yazınızda klasörlere 0644 verilmesini söylemişsiniz. Dosyalara ise (3 tane dosya var) yine söylediğinizin tam tersi 0644 verilmiş ama siz 0755 verilmesini söylemişsiniz. Ayrıca viper apk'yı...
  8. diyeps

Rehber [ANDROİD 10] Redmi Note 8 Pro Twrp+Root

Rn8 Pro root başarılı. Ben backup yaptıktan sonra sanırım mount kısmından system'i seçmeyi unutmuşum, tekrar twrp'den advanced'dan unroot yapıp tekrar reboot edip tekrar root yapmak zorunda kaldım. (Ne kadar çok tekrar oldu). Teşekkürler, elinize sağlık.
  9. diyeps

Uygulama Xiaomi PC Tools

Elinize sağlık hocam, böyle şeylerin bizim elimizden çıktığını görmek sevindirici.
  10. diyeps

Yardım Brick konusunda yardım RN8P

Ben tabi bu cevabı görmeden yukarıdaki yazıyı editledim belki yol gösterir diye :) Bu arada ben telefonu ilk aldığımda şarj %60 gösterirken fabrika ayarlarına döndür dedikten sonra telefon kapandı ve açılmadı. Şarja taktığımda uzunca bir süre 1sn şarj işareti yanıp sönüyor sonra durup tekrar...
  11. diyeps

Yardım Brick konusunda yardım RN8P

Anladığım kadarıyla çözümsüz kaldın hocam, öğrencilik nedir bilirim, çok zaman olmadı üniversite biteli. Şimdi batarya socketini çıkartma hususunda Youtube'dan adresini buldum, 01:04'e kadar ki kısım sanırım aradığın şey. Ama her yiğidin harcı değil, baştan uyarayım. Bir de hatırladığım...
  12. diyeps

Rom RN8 PRO Endonezya Android 10

Hocam deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz. Biliyorsunuz güncellemeler ilk çıktıklarında korkutucu olabiliyorlar :)
  13. diyeps

Sohbet Note 8 Pro Alacağım Fakat...

Made in Taiwan? Made in India?
  14. diyeps

Telefonun arka kapağında 2 tane sticker var, IMEI seri no vs barkod olan. Onun sağ üst köşesinde yazar, ama siz sorduğunuza göre o stickerlar çıkartılmış galiba.
  15. diyeps

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Üretimi neresi?
Üst Alt