diyaresen21 kullanıcısının son içeriği

1. diyaresen21

HyperOS Redmi Note 11 Pro 4G (viva) – Global Kararlı OS1.0.2.0.TGDMIXM

hyperOS'ta Dergi kilit ekranı yok ne yapabilirim cihazim redmi note 11 pro
  2. diyaresen21

ben fastboot atarken cihaz çlöktü ne yapıyrum ediyorum bi türlü açılmıyor ve rom da atılmıyor ne yapacam bilmioyurm
  3. diyaresen21

Yardım Redmi Note 11 Pro HyperOs Sorunu

Selamün aleyküm nasılsın iyisiniz inşAllah benim telefona güncelleme geldi yaptım ama çoğu özellikler gelmedi nedeni nedir sizde bu hata var mi ? Çözümü nedir bana yardımcı olur musunuz videolarda bakıyorum çoğu özellik var aktif ama o videoda kullanılan özelliklerhiçbir bende yok bendeki da ki...
  4. diyaresen21

tamam bende onu diyorum eğer bilmiyor isen atma yoksa telefon gider imeide gider sıfır eğer kaçak ise imei gider yerli cihaz ise imei kaydı vardır gitmez
  5. diyaresen21

Kardeşim eğer direnç üzeri imei atılmış ise birşey olmaz ama yazılım üzerine atılmış ise telefon brick olur yani yazılımını ve imei gider bunu aldığın yere sor onlar bilir
  6. diyaresen21

Olur kardeşim Allah razı olsun az önce dm attım bana yardımcı olursan mutlu olurum açıkladım herşeyi dm de
  7. diyaresen21

Allah razı olsun kardeşim olur olmadi öyle yaparım çok teşekkür ederim birşey olursa sana dm atabilir miyim müsaden varsa
  8. diyaresen21

Selamün aleyküm kardeşim hayırlı geceler benim telefona geldi kurdum ama kilit ekranı ozelstirme bölümünde çoğu şey yok dergi vs nedeni biliyor musun ne yapmam lazım
  9. diyaresen21

Bana halen gelmesi bu ne zaman gelecek az önce baktım gelecek diye ama ne zaman
  10. diyaresen21

Benimde bilgim var ama kararsız kaldım haklsiin kardeşim peki ne zaman gelecek bı bilgi var mı bazıları almış ben almadım neden onu anlamıyorum
  11. diyaresen21

Soru Redmi note 11 pro 4g HyperOs güncellemesi geldi yapmalı yapmamalı mı?

Anladım kardeşim Allah razı olsun ben bakayım ne olacak yapsam yaparım
  12. diyaresen21

Benim telefona gelmedi ama bazılarına geldi nedeni nedir gelmesi için ne yapabilirim telefon çift hattı açık kendi imei de ikisi
  13. diyaresen21

Soru Redmi note 11 pro 4g HyperOs güncellemesi geldi yapmalı yapmamalı mı?

İyi güzel o hata çözümü vardır elbet Nasil kardeşim neye kaydoldun nereye ne kaydı
  14. diyaresen21

Çözüldü Redmi note 11 pro güncelleme almıyor

Bankada gelmedi ne yapabilirim forumda birisi almış ben almadım neden almadık yardım olur musunuz 😞
Üst Alt