diyaresen21 kullanıcısının son içeriği

1. diyaresen21

Yardım Redmi Note 11 Pro HyperOs Sorunu

Selamün aleyküm nasılsın iyisiniz inşAllah benim telefona güncelleme geldi yaptım ama çoğu özellikler gelmedi nedeni nedir sizde bu hata var mi ? Çözümü nedir bana yardımcı olur musunuz videolarda bakıyorum çoğu özellik var aktif ama o videoda kullanılan özelliklerhiçbir bende yok bendeki da ki...
  2. diyaresen21

Soru Redmi Note 10 Pro Xiaomi Eu Rom

Selamün ALeyküm ben 2 gün önce redmi note 10 pro aldım ısınma ve pil kullanımı fazla acaba xiaomi eu roma geçer isem bu sorun çözülür mü ? bide romun linki bu mudur HMNote10Pro_V14.0.4.0.TKFMIXM_v14-13.zip
  3. diyaresen21

Yardım Xiaomi Eu Community Rom Hakkında

Selamün Aleyküm kardeşim nasılsın ne yapıyorsun kusurma bakma rahatsız ettim ben Süper Widget,Süper Duvar kağıdı Vs Diğer Tüm Kişileştirmeler İçin Kullanmak için 14.0.3.0.SKGIDXM Endonezya Romunu Yükledim Ama bu özellikler yoktu bende youtubede araştırdım bunu buldum Redmi Note 10 Multilang MIUI...
  4. diyaresen21

Yardım MIUI Güncellemesi Hakkında

Selamün Aleyküm kardeşim nasılsın ne yapıyorsun iyisin inşAllah ben Redmi Note 10 Kullanıyorum Aldığımda telefonun Romu Global 14.0.2.0.SKGMIXM kullanıyordum sonra dün Indonesia 14.0.3.0.SKGIDXM Romuna Geçiş yaptım ama MIUI 14 deki Kişileştirme süper duvar kağıdı süper wigdetler vs Özellikler...
Üst Alt