Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamün aleyküm nasılsın iyisiniz inşAllah benim telefona güncelleme geldi yaptım ama çoğu özellikler gelmedi nedeni nedir sizde bu hata var mi ? Çözümü nedir bana yardımcı olur musunuz videolarda bakıyorum çoğu özellik var aktif ama o videoda kullanılan özelliklerhiçbir bende yok bendeki da ki...
Selamün ALeyküm ben 2 gün önce redmi note 10 pro aldım ısınma ve pil kullanımı fazla acaba xiaomi eu roma geçer isem bu sorun çözülür mü ? bide romun linki bu mudur
HMNote10Pro_V14.0.4.0.TKFMIXM_v14-13.zip
Selamün Aleyküm kardeşim nasılsın ne yapıyorsun kusurma bakma rahatsız ettim ben Süper Widget,Süper Duvar kağıdı Vs Diğer Tüm Kişileştirmeler İçin Kullanmak için 14.0.3.0.SKGIDXM Endonezya Romunu Yükledim Ama bu özellikler yoktu bende youtubede araştırdım bunu buldum Redmi Note 10 Multilang MIUI...
Selamün Aleyküm kardeşim nasılsın ne yapıyorsun iyisin inşAllah ben Redmi Note 10 Kullanıyorum Aldığımda telefonun Romu Global 14.0.2.0.SKGMIXM kullanıyordum sonra dün Indonesia 14.0.3.0.SKGIDXM Romuna Geçiş yaptım ama MIUI 14 deki Kişileştirme süper duvar kağıdı süper wigdetler vs Özellikler...