disoldiers kullanıcısının son içeriği

1. disoldiers

Diğer MIUI 10

Brick kontrolünü yaptım. MIUI 10 ' a dönmek istedi. Dosyayı flasladım. Fakat süre baya uzun sürdü ve telefon yeniden başlatılmadı fastboot modda kaldı. Bende tekrar TWRP üzerinden EU Rom kurdum.
  2. disoldiers

Diğer MIUI 10

Brick olma durumu var mı ? Kontrolü nereden yapılır ?
  3. disoldiers

Diğer MIUI 10

Arkadaşlar Mi 8 Lite batarya sorunu için MIUI 10'a dönebilir miyiz ? Eğer bilen varsa kısaca anlatabilir mi ? Rom atabiliyorum. Onun gibi bir işlem ise basit. Değilse bilgilendirirseniz sevinirim.
  4. disoldiers

Rom OneOS Miui 12.5 - 21.4.17 Yeni Sürüm

Mi 8 Lite'a güncelleme verip de gitselerdi keşke :) O kadar memnunum ki mükemmel bir rom...
  5. disoldiers

Rom OneOS Miui 12.5 - 21.4.17 Yeni Sürüm

Arkadaşlar merhaba, Mi 8 Lite için OneOs MIUI 12.5 yayınlanacak mı ?
  6. disoldiers

Soru EU Beta Rom - Pilin Işık Hızında Bitme Sorunsalı

OneOs Rom öneririm. Diğer romlara göre bence ekran süresi konusunda gayet başarılı. https://forum.miuiturkiye.net/konu/official-mi-8-lite-oneos-rom-miui-12-android-10.98610/
  7. disoldiers

OneOs romda gördüğüm kadarı ile video kaydettiğinde videoyu oynatmıyordu. Başka bir sorunu yoktu. Ve pil performansı iyiydi. MiRoom da ise herhangi bir olumsuzluk yok. Batarya performansı globale göre biraz iyi. Eu Kararlı ise neredeyse global sürümün aynısı yani batarya performansı baya kötü...
  8. disoldiers

https://one.revtechs.me/en/downloads/ OneOs gayet güzeldi pil performansı konusunda. Bende kullanıyordum fakat değişiklik olsun diye Mirooma geçtim. Bu da OneOs gibi olmasa da idare eder.
  9. disoldiers

MIUI 12 [Official] Mi 8 Lite OneOs Rom Miui 12 Android 10

Mi Room pil konusunda global stabil ve eu stabil gibi. Artısı yok ne yazık ki
  10. disoldiers

MIUI 12 [Official] Mi 8 Lite OneOs Rom Miui 12 Android 10

OneOs ile uzun zaman sonra 5 saatin üstünde ekran süresi aldım. Gayet stabil ve akıcı. Fakat video çekip oynatmak istediğimde dosya yöneticisini açıp taşı seçeneği soruyordu. Video oynatmıyordu. Bende şimdi mi rooma geçtim.
  11. disoldiers

MIUI 12 Mi 8 Lite Global Kararlı V12.0.3.0.QDTMIXM İndirme Bağlantısı

Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Global rom güncellemesinin batarya performansından dolayı Eu Rom a geçtim. Fakat herhangi bir artısı yok batarya konusunda. MIUI 10 a tekrar dönebilir miyim ? Hiç değilse 7 saat ekran süresi aldığımı hatırlıyorum. Şuan 3 saat zor alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz ?
  12. disoldiers

Yardım Rom ve Wi-Fi

Oyunda Ocak ayında dediğim gibi oyun oynarken oluyordu. Fakat artık oyun veya sosyal medya fark etmiyor.
  13. disoldiers

Yardım Rom ve Wi-Fi

Merhabalar. Mi 8 Lite cihazımın romunu değiştirmek istiyorum. MIUI 12 güncellemesinden sonra bataryadan hiç ama hiç memnun değilim. Ve güncelleme ile birlikte 2 yıldır olmayan Wi-Fi kopma sorunu çıkınca can sıkıcı olmaya başladı. Özellikle batarya performansı ile ilgili önerebileceğiniz rom var...
  14. disoldiers

MIUI 12 Mi 8 Lite Global Kararlı V12.0.3.0.QDTMIXM İndirme Bağlantısı

Arkadaşlar buna nasıl bir çözüm bulacağım ? 1 saatte yüzde 30 şarj yiyor. İyice can sıkıcı olmaya başladı bu durum.
  15. disoldiers

Soru Mi8 lite mıuı 12

Buradan dosya indirip güncelleme paketi seçip MIUI 12 kurdum. Otomatik gelmesini beklese miydin ? Daha farklı özellik olur muydu ? Çünkü arada 1 GB boyutunda bi fark var.
Üst Alt