disoldiers kullanıcısının son içeriği

1. disoldiers

Diğer MIUI 10

Arkadaşlar Mi 8 Lite batarya sorunu için MIUI 10'a dönebilir miyiz ? Eğer bilen varsa kısaca anlatabilir mi ? Rom atabiliyorum. Onun gibi bir işlem ise basit. Değilse bilgilendirirseniz sevinirim.
  2. disoldiers

Yardım Rom ve Wi-Fi

Merhabalar. Mi 8 Lite cihazımın romunu değiştirmek istiyorum. MIUI 12 güncellemesinden sonra bataryadan hiç ama hiç memnun değilim. Ve güncelleme ile birlikte 2 yıldır olmayan Wi-Fi kopma sorunu çıkınca can sıkıcı olmaya başladı. Özellikle batarya performansı ile ilgili önerebileceğiniz rom var...
  3. disoldiers

Yardım Oyunda iken Wi-Fi kopması

Yaşadığım sıkıntı budur arkadaşlar. Pubg oynarken wi-fi kopuyor. Ve tekrar bağlanmıyor. Wi-fi yı tekrar aratıp buluyorum ve bağlan diyorum. Bununla ilgili ne yapabiliriz ? Telefon Mi 8 Lite
  4. disoldiers

Oyun Pubg Mobile

Günaydın arkadaşlar. Pubg Mobile hassasiyet ayarlarını bir türlü istediğim gibi ayarlayamadım. Bundan önceki telefonumda hiç zorlanmıyordum. Fakat Mi 8 Lite da oynarken zorlanıyorum. Bu konuda yardımcı olup hassasiyet ayarlarını gönderebilecek arkadaşlar olursa sevinirim
  5. disoldiers

İnceleme MIUI 11 mi 8 lite pil durumu

Yarın sabah karar vereyim
  6. disoldiers

Soft format dediğiniz fabrika ayarlarına geri dön mü oluyor ? Bilgim olmadığı için soruyorum kusura bakma kardeşim
  7. disoldiers

MIUI 11 Mi 8 Lite Global Kararlı 11.0.5.0 PDTMIXM İndirme Bağlantısı

Şimdi yapacağım inşallah gitmez
  8. disoldiers

Miuı 11 den sonra şarj memnun etmiyor. Bu konuda hard reset işe yarıyormuş. Hatta bu konuda mesaj atan arkadaşta yapmış ve ekran süresi uzamış. 1573333976 Yardımcı olur musunuz ? Hard reset atma konusunda. Tek düşüncem IMEI gider mi ?
  9. disoldiers

Nasıl atılır zahmet olmazsa yazar mısın hangi seçeneklerle ilerleyeceğim
  10. disoldiers

Hard reset nasıl atabiliriz ? Yardımcı olur musunuz ? IMEI gider mi ? Cihaz Migrostan alınma global versiyon
  11. disoldiers

MIUI 11 den sonra şarj performansını iyileştirmek için hard reset atmak istiyorum. Fakat IMEI gider mi bilgim yok. Konu hakkında bilgisi olan var mı ? Cihazı Migrostan global versiyon olarak aldım.
  12. disoldiers

Çok iyi ya bende şaşırdım komik olmuş 1573104958 Sağlık programı adımsayar gibi bişey yok mu arkadaşlar ?
  13. disoldiers

Gelen giden yok valla... Nasıl oluyor anlamıyorum
  14. disoldiers

İlk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum... Çok garip bir şekilde açıklama bile yapmıyorlar. Önceki güncellemeler ne iyiydi dedikleri gün geliyordu
  15. disoldiers

Valla 6/128 e 4/64 bakmıyor yok yani
Üst Alt