Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Mi 8 Lite batarya sorunu için MIUI 10'a dönebilir miyiz ? Eğer bilen varsa kısaca anlatabilir mi ?
Rom atabiliyorum. Onun gibi bir işlem ise basit. Değilse bilgilendirirseniz sevinirim.
Merhabalar.
Mi 8 Lite cihazımın romunu değiştirmek istiyorum. MIUI 12 güncellemesinden sonra bataryadan hiç ama hiç memnun değilim. Ve güncelleme ile birlikte 2 yıldır olmayan Wi-Fi kopma sorunu çıkınca can sıkıcı olmaya başladı. Özellikle batarya performansı ile ilgili önerebileceğiniz rom var...
Yaşadığım sıkıntı budur arkadaşlar. Pubg oynarken wi-fi kopuyor. Ve tekrar bağlanmıyor. Wi-fi yı tekrar aratıp buluyorum ve bağlan diyorum. Bununla ilgili ne yapabiliriz ? Telefon Mi 8 Lite
Günaydın arkadaşlar. Pubg Mobile hassasiyet ayarlarını bir türlü istediğim gibi ayarlayamadım. Bundan önceki telefonumda hiç zorlanmıyordum. Fakat Mi 8 Lite da oynarken zorlanıyorum. Bu konuda yardımcı olup hassasiyet ayarlarını gönderebilecek arkadaşlar olursa sevinirim
Miuı 11 den sonra şarj memnun etmiyor. Bu konuda hard reset işe yarıyormuş. Hatta bu konuda mesaj atan arkadaşta yapmış ve ekran süresi uzamış.
1573333976
Yardımcı olur musunuz ? Hard reset atma konusunda. Tek düşüncem IMEI gider mi ?
MIUI 11 den sonra şarj performansını iyileştirmek için hard reset atmak istiyorum. Fakat IMEI gider mi bilgim yok. Konu hakkında bilgisi olan var mı ? Cihazı Migrostan global versiyon olarak aldım.