Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şansım varmış. 9s i olan bir arkadaş geldi aldım. yükledim çalıştı cihaz.
dosyayı zipten çıkarıp telefon hafızasına atın
adb den bu komutları girin ( TELEFON ROOTLU OLMAK ZORUNDA)
adb shell
su
dd if=/sdcard/9sCurtana-SDF.bin of=/dev/block/sdf
Ama nasıl? Hangi romu attınız.hangi program ile ve nasıl bi yöntemle attınız.
Çünkü bende yetkili ile bağlanıp rom atıldı m cihaz açılmadı. Rom atanlarda takmadı.parayı alınca dönüp gittiler.
İşte dediğin o siteden bende 200 TL vererek yetkili hesap ile bağlanıp rom attılar olmadı. Binbir şekilde ikna ile yine yüklediler ama olmadı. Sonrada biz yükledik,bizlik bişey yok dediler parayıda iade etmediler.
1596313979
Sendeki model joyeuse miyti curtana mıydı hangi romu attınız
Bende de joyeuse note9pro var. Aynı durumda fastboot a girmiyor. Zenex ustayada mesaj atamıyorum. 3 gündür heyvan yatıyor :)
1596054532
Ankara beni bulsun:)
RN5 telefonunuz var ve ANTİ : 4 mü?
sorun değil.
bu işlemi bendeki Redmi Note 5 Global versiyonda denedim. telefonum en son miui 10 yüklü ve ANTİ:4 vardı.
bu işlemler ile Miui9'un 7.1 li nougatı EU rom kurdum. çökme olmadı. Halen anti :4 var ama versiyon
Paylaştığım işlemleri kendi telefonumda...
farklı bilgisayarda dene. birde ilk mesajdaki mbn dosyasını kuracağın romun içine at oradan mbn dosyasını çağır. sonrada rom klasöründeki xml dosyalarını seç ve kur
hiçbir alakası yokmuş. arka kapağı açmaya gerek yok. sadece farklı bir bilgisayar deneyin. e7200 bilgisayarda denedim kütür kütür yükledi. passo göçertiyorum son 2 saattir sırf anti4 ü anti3 e düşürmeye bi türlü yapamadım. çözümü olan varmı nasıl anti3 yapılır?