Dipalarm kullanıcısının son içeriği

1. Dipalarm

Yardım Facemoji klavye

İyi forumlar dün uygulama güncelleyici üzerinden facemoji klavyesi geldi. Ellerine sağlık çok iyi bir klavye olmuş, fakat aynı cihaza sahip olan arkadaşlarıma gelmemiş.
  2. Dipalarm

Soru Redmi Note 5 Kamera ve Diğer ?

Kamera performansı hakkında insanlara vay be dedirten fotoğraflar cekebiliyorum, batarya komusunda 1 gunu rahatlikla cikarirsiniz performans sınırın bi iki tık üstünde sizi üzmez.Garanti konusu ise şans derim
  3. Dipalarm

Soru Hangi kılıfı kullanıyorsunuz ? ve yorumlarınız ?

Özel günlerde bunu kullanıyorum aliexpress den aldım cihazım Redmi Note5 AI yumuşak ve güzel bir dokusu var diğer türlü kutudan çıkan silikon kılıfı kullanıyorum
  4. Dipalarm

İnceleme Redmi Note5 miui v10.0.4.0.OEIMIFH

Katılıyorum
  5. Dipalarm

İnceleme Redmi Note5 miui v10.0.4.0.OEIMIFH

Güncelleme gelmiştir görüşlerimizi buraya yazalım.
  6. Dipalarm

Yardım redmi note 5 hoparlör sorunu

Bende kaç aydır kullanıyorum öyle bir sorunla karşılaşmadım hiç
  7. Dipalarm

Yardım Note 5 Instgram sorun

ayarlar-yüklü uygulamalar- (sağ üst kosedeki 3 noktadan tüm uygulamalar)- arama kısmına Facebook tarzi birşeyler yazın ss de gordugunuz gibi 3 uygulama çıkacaktır- güncellemeleri kaldır ve devre dışı bırak diyin ben böyle yaptım 1541607315
  8. Dipalarm

Söylenilen Instagram sürümünü yükledim ağzınıza sağlık artık daha kaliteli fotoğraf ve videolar paylaşabiliyorum.
  9. Dipalarm

Tema Linux launcher

Kullanırsınız hocam uygulamanın adını yazın açılıyor sık kullanılanlar gibi bir bar var kullanımı basit aslında
  10. Dipalarm

Tema Linux launcher

Google Play'de Store'dan görüp indirdim ve çok hoşuma gitti sizinde indirmenizi tavsiye ederim. Cihazınızı sizden başkası kullanamıyor Bilmeyenlere karşı bir mühendis veya yazılımcı havasında oluyorsunuz Cihaz kullanımınız biraz kısıtlanıyor ( az da olsa elinizden düşürüyorsunuz telefonu)...
  11. Dipalarm

Hocam benim bildiğim kadarıyla Instagram her türlü internet hızında gönderilerin diğer kullanıcılar tarafından bekletilmeden gösterilmesi için kaliteyi düşürüyor Veyahut (az da olsa) cihazınızın ekranı büyük olmasından dolayı da kaynaklı olabilir örneğin benim çektiğim bir fotoğrafı 4.7 inç...
  12. Dipalarm

İnceleme Miui 10.0.2.0 Redmi Note5

Hata düzeltme güncellemesi olmuş batarya da biraz iyileşme var gibi geldi bana
  13. Dipalarm

İnceleme Miui 10.0.2.0 Redmi Note5

Miui 10.0.2.0 Redmi Note5 global lere gelmiştir görüşlerinizi bildirebilirsiniz
  14. Dipalarm

İnceleme Miui 10 Redmi Note 5 Cihazlara gelmiştir hayırlı olsun

Bende öyle bir sıkıntı yok
Üst Alt