Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi forumlar dün uygulama güncelleyici üzerinden facemoji klavyesi geldi. Ellerine sağlık çok iyi bir klavye olmuş, fakat aynı cihaza sahip olan arkadaşlarıma gelmemiş.
Kamera performansı hakkında insanlara vay be dedirten fotoğraflar cekebiliyorum, batarya komusunda 1 gunu rahatlikla cikarirsiniz performans sınırın bi iki tık üstünde sizi üzmez.Garanti konusu ise şans derim
Özel günlerde bunu kullanıyorum aliexpress den aldım cihazım Redmi Note5 AI yumuşak ve güzel bir dokusu var diğer türlü kutudan çıkan silikon kılıfı kullanıyorum
ayarlar-yüklü uygulamalar- (sağ üst kosedeki 3 noktadan tüm uygulamalar)- arama kısmına Facebook tarzi birşeyler yazın ss de gordugunuz gibi 3 uygulama çıkacaktır- güncellemeleri kaldır ve devre dışı bırak diyin ben böyle yaptım
1541607315
Google Play'de Store'dan görüp indirdim ve çok hoşuma gitti sizinde indirmenizi tavsiye ederim.
Cihazınızı sizden başkası kullanamıyor
Bilmeyenlere karşı bir mühendis veya yazılımcı havasında oluyorsunuz
Cihaz kullanımınız biraz kısıtlanıyor ( az da olsa elinizden düşürüyorsunuz telefonu)...
Hocam benim bildiğim kadarıyla Instagram her türlü internet hızında gönderilerin diğer kullanıcılar tarafından bekletilmeden gösterilmesi için kaliteyi düşürüyor
Veyahut (az da olsa) cihazınızın ekranı büyük olmasından dolayı da kaynaklı olabilir örneğin benim çektiğim bir fotoğrafı 4.7 inç...