Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam senden allah razı olsun dediğin gibi tek tek adımları gerçekleştirdim miu11 aktif bir durumda halletmiş oldum verdiğin bilgiler Servet değerinde mağdur olan çok var . Çok sağolasın
Tabi tabi muhakkak sonucu dönerim,
Peki madem bu yoldan gidiyoruz birkaç soru sormak istiyorum .
Bende kurulu olan twrp sürümünü kaldıracak mıyım nasıl olacak
Benim derdim Twrp üzerinde çok hatalar alıyorum twrp versiyonu uymuyor , indirdiğim rom uymuyor gibi.
Ben bunu Miflash üzerinden yapmak istiyorum ve şuan cihazda twrp yüklü fakat boş Romu sıfırladım yanlışlıkla
1571482373
Bak işte şimdi oldu hocam deneceğim yolu teşekkürler cevap için
Evet peki twrp için değil de miflash ile yükleme yapmam için rom versiyonları bu Xiaomi MIUI Official Forum sayfada yok gerekli romu nereden bulabilirim.
Mi flash ile yüklemek için
1571482180
Hocam Twrp yüklü zaten cihazda
Peki Hocam denilenleri şöyle bir derlemek istediğimde.
1 ) Xiaomi usb driver indirip kuruyorum.
2 ) Miflash uygulamsını indirip kuruyorum
3 ) Mi9t global rom indiriyorum.
4 ) Mi flash ile tel bağlantısını kurup , rom dosya yolu seçim flashlıyorum.
Eksik yada yanlış yollarımı bana söylerseniz...
cihazlar arasında araştırma az çok yaptım.
redmi note 8 pro işlemci ve ekran yüzünden çekimser yazılar gördüm
İşin aslı nedir bilgi verebilecek olan var mı ?
Bilindiği üzere MediaTek Helio G90T yeni nesil soğutmalı sisteme sahip , mediaTekten uzak dur diyen arkadaşlar bu versiyonu kullanma...
MIUI güncellemesi yaparken hata alıyordum daha sonra settingten verification kaldırdım. yüklemeyi tekrar yaptım yarıda tekrar bir hata aldım.
Geri gelip wipe yapmak istediğimde wipe yaparken hata aldım ve cihaz mi ekranında kalıyor açılmıyor ne yapmalıyım.
Sonunda bozdum yardım lütfen .
Arkadaşlar merhaba xiaomi mi 9t cihazım var twrp üzerinden 2.1G lık güncelemeyi indirdim dosyalara aktardım twrp içerisine girdim install dan dosyayı seçiyorum ilerleme başlıyor fakat zip hatası veriyor. Allah aşkına bunun çözümünü bilen var mı öyle dene yok böyle dene yok nedir hata
1571420930