dincerzade kullanıcısının son içeriği

1. dincerzade

Çözüldü Twrp wipe sonrası Mi ekranın da kalıyor.

Hocam senden allah razı olsun dediğin gibi tek tek adımları gerçekleştirdim miu11 aktif bir durumda halletmiş oldum verdiğin bilgiler Servet değerinde mağdur olan çok var . Çok sağolasın
  2. dincerzade

Tabi tabi muhakkak sonucu dönerim, Peki madem bu yoldan gidiyoruz birkaç soru sormak istiyorum . Bende kurulu olan twrp sürümünü kaldıracak mıyım nasıl olacak
  3. dincerzade

Valla çok sağol deneyeyim olursa , bi kurban kesecem bunaldım artık ya :)
  4. dincerzade

Benim derdim Twrp üzerinde çok hatalar alıyorum twrp versiyonu uymuyor , indirdiğim rom uymuyor gibi. Ben bunu Miflash üzerinden yapmak istiyorum ve şuan cihazda twrp yüklü fakat boş Romu sıfırladım yanlışlıkla 1571482373 Bak işte şimdi oldu hocam deneceğim yolu teşekkürler cevap için
  5. dincerzade

Evet peki twrp için değil de miflash ile yükleme yapmam için rom versiyonları bu Xiaomi MIUI Official Forum sayfada yok gerekli romu nereden bulabilirim. Mi flash ile yüklemek için 1571482180 Hocam Twrp yüklü zaten cihazda
  6. dincerzade

Peki Hocam denilenleri şöyle bir derlemek istediğimde. 1 ) Xiaomi usb driver indirip kuruyorum. 2 ) Miflash uygulamsını indirip kuruyorum 3 ) Mi9t global rom indiriyorum. 4 ) Mi flash ile tel bağlantısını kurup , rom dosya yolu seçim flashlıyorum. Eksik yada yanlış yollarımı bana söylerseniz...
  7. dincerzade

Bende o oldu galiba 1571476367 Peki mi9t fastboot rom en güncel nerede bulabilirim
  8. dincerzade

hocam bunun için video var mı dır kurulum , aktarım için bildiğiniz
  9. dincerzade

Hocam o şecenek nerede dahada içine etmeyelim
  10. dincerzade

Soru Redmi Note 8 Pro vs Xiaomi mi 9T

cihazlar arasında araştırma az çok yaptım. redmi note 8 pro işlemci ve ekran yüzünden çekimser yazılar gördüm İşin aslı nedir bilgi verebilecek olan var mı ? Bilindiği üzere MediaTek Helio G90T yeni nesil soğutmalı sisteme sahip , mediaTekten uzak dur diyen arkadaşlar bu versiyonu kullanma...
  11. dincerzade

MIUI güncellemesi yaparken hata alıyordum daha sonra settingten verification kaldırdım. yüklemeyi tekrar yaptım yarıda tekrar bir hata aldım. Geri gelip wipe yapmak istediğimde wipe yaparken hata aldım ve cihaz mi ekranında kalıyor açılmıyor ne yapmalıyım. Sonunda bozdum yardım lütfen .
  12. dincerzade

Yardım Twrp üzerinden miui güncellemesi

Çok araştırdım birkaç arkadaş var aynı sorunu yaşayan ama çözüme ulaşan yok
  13. dincerzade

Hocam denedim olmadı öncesi wipe yaptım
  14. dincerzade

Arkadaşlar merhaba xiaomi mi 9t cihazım var twrp üzerinden 2.1G lık güncelemeyi indirdim dosyalara aktardım twrp içerisine girdim install dan dosyayı seçiyorum ilerleme başlıyor fakat zip hatası veriyor. Allah aşkına bunun çözümünü bilen var mı öyle dene yok böyle dene yok nedir hata 1571420930
Üst Alt