dincerinanc kullanıcısının son içeriği

1. D

Soru Ambalajı açmadan imei2yi öğrenme nasıl olur?

Merhabalar, Çin’den Mİ9 pro 256 GB getirdim, kullanıp kullanmayacağıma karar vermedim henüz, imei kaydı yaptıracağım. Ancak biliyorsunuz telefon 2 hatlı olduğundan 2 imei numarası var ancak kutuda sadece imei1 yazıyor, imei2ye ambalajı açmadan nasıl ulaşabilirim? Birde pazartesiden itibaren imei...
  2. D

Yardım Mİ9 çin romlu telefona, global rom yükleme ve kayıt durumu

6 ayda bir her bir sim kart için yeni kullanma hakkı var mı peki gerçekten 1557847744 yazılımı gördüm çok teşekkürler, mi9'lara sorunsuz yükleniyor değil mi bilginiz var mıdır benim için baya önemli de bunun cevabı
  3. D

Evet çin rom'lu cihaz. Bootloader kilit başvurusu nasıl yapılıyor acaba rica etsem bahseder misiniz? Mİ9'lara global rom yüklenebiliyor yani doğru anlıyorum değil mi? Telefoncu henüz Mİ9'un açılmadığını söylemişti de ondan sormak istedim özellikle foruma. Bir de imei için 2 kart girişi...
  4. D

Teşekkür ederim, 8 GB RAM, 256 GB BELLEK cihazım
  5. D

Merhabalar, Ben ilk kez Xiaomi aldım kendime ve bu rom konularını hiç bilmiyorum. Çinden gelen Mİ9 umu henüz açmadım bile. Çin romlu olan telefonumu global rom a çevirebilir miyim? Elimde olan eski bir telefonun imei numarasını cihazıma kopyalatabilir miyim? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Üst Alt