diegoez kullanıcısının son içeriği

1. diegoez

Yardım Mi 5 ile ilgili Downgrade ve Pc Görmeme Sorunu

Soketin arızalı olması şarj etme ve pc görmeme sorununu yapabilir de tüketimi arttırması neyle ilgili. Android oreo kullanan diğer cihazlar, samsung, oneplus, pixel gibi onlarda da oreoya geçtikten sonra şarj etme ve tüketme sorunları baş göstermiş. Yine de uzman sözü dinleyip sokete yoğunlaşayım.
  2. diegoez

Sırayla cevap vereyim 1- USB soketi arızalı olma ihtimali var. Fakat güncelleme yapmadan 2 dakika önce sıkıntı yokken güncelleme sonrası birden problemler çıkması sanki bu seçeneği eliyor. 2-fastboot modunda ne adb devices komutu, ne aygıt yöneticisi hiçbir hareket yok. Aygıt yöneticisinde...
  3. diegoez

Denedim, bilgisayarım başkasının telefonunu görüyor. Benim telefonu başka bilgisayar görmüyor. Benim telefonun ROMu sıkıntılı belli ki. 1536355695 Admin bey, umarım dediğiniz gibi olur daha çok kişi görür. Teşekkür ederim
  4. diegoez

Değerli arkadaşlar, Daha önceden de yazmıştım ama pek cevap gelmedi. Daha kapsamlı yazacağım belki bu sorunu çözebilen uzman biri çıkar. 9.6.1.0 ve akabinde 9.6.2.0 güncellemeleri sonrasında 3 büyük sorunla karşılaştım. İlki şarj süresinin uzaması (5 saat sürüyor), ikincisi şarj tüketimi arttı...
  5. diegoez

Yardım Mi5 9.6.1.0 ve 9.6.2.0 OAAMIFD güncellemelerindeki sorunlar

Ecdatca, ben de 2 tane Mi5 var. İkisini 1er ay arayla aldım. Diğerinde aynı güncellemeler var onda şarj olurken hızlı şarj simgesi gözükmüyor ama yine de sıkıntı yok. Sıkıntı bendeki telefonda. Aynı gün aynı güncelleştirmeyi yaptık. Benim telefonu bilgisayar görse anında eski ROMa döneceğim de...
  6. diegoez

Yardım Mİ 5 Dosya Aktarma Sorunu

Shareit uygulamasını kullanabilirsiniz. Öncelikle bilgisayarınızda WiFi bağlantısı imkanı olmalı. Laptopta vardır zaten. Shareit uygulamasınıt telefona yazılımını bilgisayara yükleyin. Her ikisini de açın. Bilgisayar ve telefonda wifiyi aktof hale getirin. İnternete veya kabloya gerek yok. PCye...
  7. diegoez

Yardım mi 5 kapandı açılmıyor

Recovery ve fastboot ile açın sonra yeniden başlatın. Bilgisayarın görmesine gerek yok zaten bu şekilde açmak için.
  8. diegoez

Diğer bir çözüm de recovery ya da fastboot ile açmaya çalışman gerek. Recovery için power+ ses arttırma, fastboot için power+ ses azaltma. Çözüm olabilir diye düşünüyorum
  9. diegoez

Büyük ihtimalle bataryada bir kısa devre oluşmuş. Bataryayı çıkar tekrar tak. Aynısı olunca bunu yapmıştım. Düzelmişti
  10. diegoez

9.6.1.0 ve 9.6.2.0 güncellemelerinin sonrasında fastboot, recovery, twrp, update.zip gibi yöntemlerin hiçbiri çalışmıyor. Bilgisayar hiçbir şekilde telefonu görmüyor. Şarjı 100 olsun 70 olsun yine görmüyor. Ben belki çözüm olur diye dosyalarımı kurtardım önce. Bunu da Shareit uygulaması ve...
  11. diegoez

9.6.1.0 güncellemesinden önce telefonla ilgili sorunum yoktu. 2-3 ayda bir donma yaşıyordu bu normal çünkü tamamen kapatmak gibi bir alışkanlığım olmadı. Eğer 2-3 haftada bir kapatsam 5-10 dakika belki donma olmayacaktı. Onun haricinde şarj etme süresi 1,5 saatti, kullanma süresi de normal...
  12. diegoez

Yardım Mi Cloud Photo Manager

Mi Cloud Photo Manager Desktop App - Tips & Tricks - Mi Community - Xiaomi Bu sayfada fotoğrafları indirmek için bir resim asistanı var. Bunu kullanarak indirebilirsin. Güya ingilizce yüklüyor ama yine açınca Çince oluyor. Zaten 2-3 yere tıklayıp, resimleri seçeceksin. Çince olsa da kolaylıkla...
  13. diegoez

Blackrow67, cevabın için teşekkür ederim. Kablom orijinal, orijinal olan başla 2 kablo ile daha denedim sonuç değişmedi. 9.6.2.0 güncellemesi ile de çözülmedi sorunum. Fabrika ayarlarına dönmek de zahmetli ve zaman alıcı. 1 hafta daha bekleyeceğim yeni bir güncelleme için, onun haricinde sanırım...
  14. diegoez

Değerli arkadaşlar, bu konu için hem MIUI Resmi Forumuna ve buraya baktım ama göremedim. Hatam olabilir, eğer varsa bu sorunu dile getiren şimdiden özür diliyorum. Mi5 için 9.6.1.0 Kararlı ROM güncellemesi sonrası telefonun tamamen şarj olması yaklaşık 5 saat sürüyor. Pil tüketimi de aynı...
Üst Alt