Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Globalden, eu stable (12.0.3) roma geçtim. Romdan çok memnunum ancak bir sorun hasıl oldu; Google fotoğraflar uygulamasına, uygulama kilidi bölmünden şifre koydum ve bildirimleri de gizledim. Skype da aynı şekilde. Hep böyle kullanıyordum önceden de lâkin bu romda uygulama simgeleri kayboldu...
Mi 9t pro kullanıyorum. Mesaj uygulaması Google. Sms attığımda karşı tarafa birden fazla kez peşpeşe gidiyor. Ancak bende 1 tane gözüküyor. Ama bana da sürekli iletildi bildirimi düşüyor ve sms paketimden de gittiğini gözlemledim. Başına gelen ya da sebebini bilen var mı arkadaşlar?
Yaklaşık 2 ay önce Mi 9t Pro imei atılmadan önce hiç kullanmadım zaten sıfırlanacak diye. Yani önceki çekim kalitesini bilmiyordum o yüzden bekledim biraz kullanayım belki operatörle alakalıdır dedim. Deprem olduğu zaman almıştım hani şebekelerin çöktüğü zaman. Hattım vodafone bu arada. Telefona...
Yaklaşık 2 ay önce Mi 9t Pro imei atılmadan önce hiç kullanmadım zaten sıfırlanacak diye. Yani önceki çekim kalitesini bilmiyordum o yüzden bekledim biraz kullanayım belki operatörle alakalıdır dedim. Deprem olduğu zaman almıştım hani şebekelerin çöktüğü zaman. Hattım vodafone bu arada. Telefona...
1 haftadır kullanıyorum. Görebildiğim hataları yazayım.
1. Kameradan galeriye geçmiyor. (fotoğraf veya video çektikten sonra sol alttan geçiş yapılmıyor) Türkçe'de böyle oluyor.
2. Bazı bankacılık uygulamalarında sıkıntı olduğu belirtilmiş kullananlar tarafından. Ben de vakıfbankta yaşadım...
64 bit kardeşim.
1573055630
hocam zip uzantısını silip tgz yapmaktan bahsediyorsunuz dimi? Öyle yapıyorum ama mi flash klasör gösterilmesini istiyor. yani dosyayı dışarı çıkarmamız lazım o zaman da nasıl olacak anlamadım.
Hiç bir şey silmeden yüklemek için romun zip dosyasını pcden açıp winrardan halledebilirsin. Telefon için de rar uygulaması mevcut onunla da yapabilirsin.
Youtubedan hintli bir arkadaşın yöntemiyle çözdüm. Rom içindeki compatibility dosyasını silince yüklüyor. Lakin şimdide Cihaz 16 gb gözüküyor çıldıracağım :D ama rom kurulumuyla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Recoveryi kurabilmek için mi flashtan clean all yapmıştım ondan sonra oldu. Bunu bilen...