Didaskalia kullanıcısının son içeriği

1. D

Çözüldü Uygulama simgesi kayboldu

Globalden, eu stable (12.0.3) roma geçtim. Romdan çok memnunum ancak bir sorun hasıl oldu; Google fotoğraflar uygulamasına, uygulama kilidi bölmünden şifre koydum ve bildirimleri de gizledim. Skype da aynı şekilde. Hep böyle kullanıyordum önceden de lâkin bu romda uygulama simgeleri kayboldu...
  2. D

Yardım Bir mesaj karşı tarafa birden fazla kez gönderiliyor

Mi 9t pro kullanıyorum. Mesaj uygulaması Google. Sms attığımda karşı tarafa birden fazla kez peşpeşe gidiyor. Ancak bende 1 tane gözüküyor. Ama bana da sürekli iletildi bildirimi düşüyor ve sms paketimden de gittiğini gözlemledim. Başına gelen ya da sebebini bilen var mı arkadaşlar?
  3. D

Yardım İmei sonrası şebeke sorunu

Yaklaşık 2 ay önce Mi 9t Pro imei atılmadan önce hiç kullanmadım zaten sıfırlanacak diye. Yani önceki çekim kalitesini bilmiyordum o yüzden bekledim biraz kullanayım belki operatörle alakalıdır dedim. Deprem olduğu zaman almıştım hani şebekelerin çöktüğü zaman. Hattım vodafone bu arada. Telefona...
  4. D

Yardım İmei sonrası şebeke sorunu.

Yaklaşık 2 ay önce Mi 9t Pro imei atılmadan önce hiç kullanmadım zaten sıfırlanacak diye. Yani önceki çekim kalitesini bilmiyordum o yüzden bekledim biraz kullanayım belki operatörle alakalıdır dedim. Deprem olduğu zaman almıştım hani şebekelerin çöktüğü zaman. Hattım vodafone bu arada. Telefona...
  5. D

Sohbet Facebook İçin Özellik

Facebook ve netflixte oluyor. Güncelleme ile düzelir muhtemelen bekleyeceğiz.
  6. D

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro EEA Avrupa Kararlı MIUI11 V11.0.3.0.QFKEUXM

İmeiden sonra miroom kurmuşlardı. Çok fazla hata vardı o yüzden globale döndüm.
  7. D

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro EEA Avrupa Kararlı MIUI11 V11.0.3.0.QFKEUXM

1 haftadır kullanıyorum. Görebildiğim hataları yazayım. 1. Kameradan galeriye geçmiyor. (fotoğraf veya video çektikten sonra sol alttan geçiş yapılmıyor) Türkçe'de böyle oluyor. 2. Bazı bankacılık uygulamalarında sıkıntı olduğu belirtilmiş kullananlar tarafından. Ben de vakıfbankta yaşadım...
  8. D

Soru Mi 9 TWRP

tamam teşekkürler bir sorayım ona. 1573056784 mesaj gönderilmiyor.
  9. D

Soru Mi 9 TWRP

64 bit kardeşim. 1573055630 hocam zip uzantısını silip tgz yapmaktan bahsediyorsunuz dimi? Öyle yapıyorum ama mi flash klasör gösterilmesini istiyor. yani dosyayı dışarı çıkarmamız lazım o zaman da nasıl olacak anlamadım.
  10. D

Soru Mi 9 TWRP

konunun linkini atabilir misin rica etsem. Yeni miflash bu şekilde çalışmıyor çünkü. ya da sürümünü hatırlıyorsan söyleyebilir misin.
  11. D

Soru Mi 9 TWRP

şu an aynı sorunla cebelleşiyorum telefonum mi 9t pro. Yardım edebilecek var mı
  12. D

Yardım Twrp güncelleme hatası ve sonrasında 4 wipe fastbootda kalma

aynı olay derken hangisi hocam? Ayrıca telefon neydi sizin hocam.
  13. D

Hiç bir şey silmeden yüklemek için romun zip dosyasını pcden açıp winrardan halledebilirsin. Telefon için de rar uygulaması mevcut onunla da yapabilirsin.
  14. D

Yardım Twrp güncelleme hatası ve sonrasında 4 wipe fastbootda kalma

Youtubedan hintli bir arkadaşın yöntemiyle çözdüm. Rom içindeki compatibility dosyasını silince yüklüyor. Lakin şimdide Cihaz 16 gb gözüküyor çıldıracağım :D ama rom kurulumuyla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Recoveryi kurabilmek için mi flashtan clean all yapmıştım ondan sonra oldu. Bunu bilen...
Üst Alt