Diarra kullanıcısının son içeriği

1. D

Rehber Redmi Note 8 - Magisk ile Root

Çözüm bulabildiniz mi bende de bu hata var verem etti beni
  2. D

Rehber Redmi Note 8 Mi Flash ile Global Rom nasıl yüklenir ?

Merhaba benim cihazımda magisk kurulmuyor diye fastboottan temiz yazılım kurmaya karar verdim cihazımın model numarasının son hanesi E fakat cihazda şuan global rom kurulu bootlanderi aldigimda açıktı, cihazda şuan 11.0.5 sürümü var ben 11.0.8 global sürümünü kurmak istiyorum herhangi bir sorun...
  3. D

Rehber Sorunsuz pie için xposed kurulumu.

Link kırılmış elinde bu sürümler olan varmı birçok sürüm denedim bir türlü çalışanı bulamadim
  4. D

Yardım 2 Note 8 Aynı Wifi Ağına Bağlamdığında Birini Atıyor

Cihazlardan biri MIUI 12 ise ayarlardan random mac adresi ile bağlanmayı aktif edin sorun düzelir
  5. D

Rehber Redmi Note 8 UNBRİCK (Yetkili Hesap Olmadan)

1.9 1.9 ise de ise yarıyor mu?
  6. D

Rehber Redmi Note 8 UNBRİCK (Yetkili Hesap Olmadan)

Hocam bişey farkettim sizde factory id6 ama bende unkwon sıkıntı olur mu?
  7. D

Soru IMEI atmak için sıfırlama şart mı?

Yakın zamanda IMEI atacam atmadan önce sıfırlama şart mı ?
  8. D

Soru Redmi note 8 Custom eu rom kurulu iken IMEI atılır mı?

Telefonum redmi note 8 IMEI klonlandığı için IMEI atacam fakat şu an telefonda Xiaomi .eu rom kurulu bu rom kurulu iken IMEI atılabilir mi bir sıkıntısı olur mu?
  9. D

MIUI 12 [Miui 12 Android 10]Redmi Note 8 Global Kararlı V12.0.1.0 QCOMIXM İndirme Bağlantısı

Ben bunu kurmak istiyorum fakat benim telefonumda miui 11.0.10.0 sürümü kurulu ve bölgeyi a.b.d. ve hindistan yapınca miui 11.0.11.0 güncellemesi geliyor bu güncellemeyi kurmak için 11.0.11.0 güncellemesini kurmam lazım mı yoksa direk 11.0.10.0 üzerine kurulur mu? (Telefon yurtdışı twrp kurulu)...
  10. D

Soru Note 8 xposed

Bu ikisinin farkı nedir biliyor musunuz Birde xprivacy çalışmıyor sanirim pie de Doğru müdür?
  11. D

Soru Note 8 xposed

Teşekkürler ama ben magiskten baktığımda iki tane edxposed gözüküyor biri yahfa ve sandhook olarak hangisini kurmam gerekir
  12. D

Soru Note 8 xposed

Arkadaşlar telefonu yeni aldım kusurum varsa affola Telefonda magisk kurulu ben xposed i de kurmak istiyorum hangi yolları izlemem lazım miui 11 kullanıyorum android 9 yardımcı olursanız sevinirim Teşekürler
Üst Alt