Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba benim cihazımda magisk kurulmuyor diye fastboottan temiz yazılım kurmaya karar verdim cihazımın model numarasının son hanesi E fakat cihazda şuan global rom kurulu bootlanderi aldigimda açıktı, cihazda şuan 11.0.5 sürümü var ben 11.0.8 global sürümünü kurmak istiyorum herhangi bir sorun...
Telefonum redmi note 8 IMEI klonlandığı için IMEI atacam fakat şu an telefonda Xiaomi .eu rom kurulu bu rom kurulu iken IMEI atılabilir mi bir sıkıntısı olur mu?
Ben bunu kurmak istiyorum fakat benim telefonumda miui 11.0.10.0 sürümü kurulu ve bölgeyi a.b.d. ve hindistan yapınca miui 11.0.11.0 güncellemesi geliyor bu güncellemeyi kurmak için 11.0.11.0 güncellemesini kurmam lazım mı yoksa direk 11.0.10.0 üzerine kurulur mu? (Telefon yurtdışı twrp kurulu)...
Arkadaşlar telefonu yeni aldım kusurum varsa affola
Telefonda magisk kurulu ben xposed i de kurmak istiyorum hangi yolları izlemem lazım miui 11 kullanıyorum android 9 yardımcı olursanız sevinirim
Teşekürler