Diablo007 kullanıcısının son içeriği

1. D

Soru Redmi Note 7 Alınır mı ?

ürünü bugün iadeye gönderdim sim kart takmadıkça iade olabiliyormuş yerine boe panel olan bir redmi istedim.. Kutusundan veya bunun başka bir anlaşırlığı varmıdır ? Hangi panel olduğuna dair
  2. D

Sohbet Azerbaycandan Selamlar

Aleykum selam komşum :)
  3. D

Öncelikle :) tianma paneli araştırdım aldığım satıcı iade ve değişim yapabiliriz dedi ? Sizce boe panel ile değişim yapmalımıyım yoksa Tianma paneli herhangi bir sorun yaratırmı ilerleyen zamanlarda
  4. D

Ana Başlık Sıkça Sorulan Sorular

İşletim Sistemi Versiyonu Android 9.0 (Pie) yazıyor internette , ayarlarda hangi sürüm olduğunu bulamadım :) yani ilk defa xiaomi aldım 2. Sorum cihazda kendi güvenlik programı var onu silip elimdeki kaspersky mobil yüklesem herhangi bir çakışma olurmu veya silebiliyormuyuz ?
  5. D

Dostum baktım şimdi Tianma nt36672a fhdplus yazıyor incehesaptan aldım pek bir bilgi sahibi değilim iyimidir kötümüdür ?
  6. D

Ana Başlık Sıkça Sorulan Sorular

:D Biraz tuhaf olucak ama yeniyim redmi note 7 aldım android sürümünü göremedim Miu sistemi var acaba güncellemeler sadece ordanmı yapılıyor
  7. D

Mavi aldım
  8. D

redmi note 7 aldım sonunda gg de inanilmaz indirim var şuan
  9. D

bende redmi note 7 alıcaktım ki redmi note 8 duyuruldu çevremde kullananlar memnun özellikle pro sürümde piyasalara gelirse daha iyi olur :)
  10. D

Yardım Redmi Note 7 Alacağım Yardıma ihtiyacım var

Birde birşey daha soracağım bazı yorumlarda üretim tarihini sormuşlar satıcıda 2019 / 7. ay yazmış buna dikkat etmem lazımmı acaba ?
  11. D

Yardım Redmi Note 7 Alacağım Yardıma ihtiyacım var

Öncellikle arkadaşlar daha önce sar değerleri yüksek diye xiaomi kullanmadım ama şu son zamanlarda bu sorun bazı modellerde düşmüş gibi bir ürün almadan önce araştırmadan almıyorum o yüzden.. şimdi aklıma takılan bir kaç soru var yani ben telefonu aldığım zaman otomatik sistem güncellemesi...
  12. D

Anket KVK mı? Delta mı? Hangi Garantiyi Tercih Edersiniz?

Yıllardır bir çok telefonumu kvk ya gönderdim bu son zamanlarında artık kvk tamamiyle bir fiyaskoya dönüştü telefonun en ufak kenarların aşınması kullanıcı hatası diyip telefonu yapmıyorlar siz siz olun kvk li telefon almayın şu zamanda
Üst Alt