dhakancoskun kullanıcısının son içeriği

1. dhakancoskun

Soru Miuipro rom - Mi Max 3

Arkadaşlar Merhaba, Cihazım'da çin developers sürüm MIUI 10 8.10.18 | BETA yüklü, parmak izi, yüz tanıma ve şifre ile ekran kilidi koyma çalışmıyor. MIUIPRO_v8.1.0_nitrogen_8.10.18 rom'unu kuracağım, cihazda ARB aktif olduğu için TWRP'den rom kurmaya korkuyorum :) Bildiğim kadarı ile TWRP'den...
  2. dhakancoskun

Diğer Mi Max 3 Batarya Süreleri

Günde yaklasık 90 telefon görüşmesi yapıyorum, gün içerisinde instagram ve whatssapp sürekli telefon elimde olmasına ragmen yaklasık 3günde bir şarja takıyorum şuanlık durum böyle çok şükür.
  3. dhakancoskun

Rom Mi Max 3 - MIUI 10 (10.0.1.0) Global Kararlı Güncellemesi (Yayınlandı)

Şuan bende MIUI 10.8.10.11 BETA var, bunu çaksam ? yermi :)
  4. dhakancoskun

Rehber ARB Aktif Cihaza Global Rom / ARB Pasif Cihaza ARB Aktif Etmeden Global Kurulum Yöntemi

Antiroolback aktif ettim, bootloader kitlendi aynı zamanda. Onları açtı, rom yükledi.
  5. dhakancoskun

Rehber ARB Aktif Cihaza Global Rom / ARB Pasif Cihaza ARB Aktif Etmeden Global Kurulum Yöntemi

bu rom büyük ihtimalle arb'yi aşacaktı, id istemeyecekti. daha sabah 350₺'ye yaptırdım :(
  6. dhakancoskun

Soru Yanlış rom sonucu eMMC crash?

Sorun düzeltilmiş Uygur arkadaş tarafından, adam ülkeyi kurtardı :)
  7. dhakancoskun

Yani olabilitesi var :( vay arkadaş recovery'den rom atmak diski nasıl bozar nasıl cihazlarla uğraşıyoruz anlamadım :)
  8. dhakancoskun

Arkadaşlar selam, Telefona yanlış rom atma sonucu eMMC bozulur mu? eMMC => SSD'nin çok daha hızlı şekilde çalışan bir diskin telefona uyarlanmış hali, Windows 10'la gelen pc'ye win7 kurdum diye ssd disk bozulamaz ve alakası dahi yok. İşlemcim 8.nesildir, mavi ekran verir kapanır. Telefonu...
  9. dhakancoskun

İpucu Pil yüzdesi gösterme

Teşekkür ettim kardeşim, bende yeni geçtim mi8'e bulamamıstım :)
  10. dhakancoskun

Yardım Xiaomi Mi Max 3 Brick

Hayır geçilmiyor malesef :( TWRP kurdum baska bir cn rom kurdum sorunsuz, global romu kurarken brick oluyor telefon. Başa sardım boşa para verdim adama :)
  11. dhakancoskun

Haber Brick Mi Max 3'ü olanlar konuya :)

Arkadaşlar Merhaba, Brick olan cihazımı 120TL karşılığında unbrick ettirdim, adamla baya konuştuk, standart bir telefoncu ve olaylardan bi haberdar. Bu durumda çok insan olduğunu söyledim, oda getirsinler halledelim diye rahat rahat konuştu. Sadece bu forum'a özel 100TL'ye cihazlarınızı tamir...
  12. dhakancoskun

Valla yarına kalmayabilir, adam çince yüklemiş tekrar. Şuan global'e geçmeye çalışıyorum =)
  13. dhakancoskun

Sorunu çözdürdüm ben, telefonu unbrick ettirdim. 150 dedi 120'ye hallettim çok şükür.
  14. dhakancoskun

Rom'u atarken artık hata almıyorum, bu şekilde kalıyor. Gelişmeler var sanki hahaha :)
Üst Alt