Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dediklerinizin hepsi aktif halde..arama gelince bileklikte gözüküyor ama sms ve whatsapp bildirimleri gelmiyor. ürünü 15 gündür kullanıyorum ve aldığımdan beri aynı sorun devam ediyor.
mi band 4 kullanıyorum mi fitin son güncellemesini yaptım mi fit ayarlarından da whatsapp ve sms i aktif etmeme ragmen bildirim alamıyorum.Konu hakkında fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
onu da denedim yok yok yok malesef olmuyor..cihazı daha kullanamadan soğudum nerdeyse..eger benim gibi sorun yaşayan ve çözen arkadaşlar olursa nasıl yaptıklarını paylaşırsalar çok sevinirim..umarım bir cevap bulabılırız
onu da yaptım ama yine düzelmedi malesef :( cihaz da bi bozukluk var desem arama bildirimleri falan da gelmezdi heralde anlamadım nasıl çözücez...teşekkür ederim cevabın için
acaba sorunu çözebildinmi?bende bugün miband4 aldım mi fit uygulamasından tüm ayarları yapmam ragmen (bildirimleri açtım) aramalar hariç sms ve whatsapp bildirimleri mibande gelmiyor?? telefonum ıphone 7 yardımcı olursan sevinirim ?