dgnrtm kullanıcısının son içeriği

1. D

Yardım Mi band 4 WhatsApp bildirim sorunu

çok sağol hocam senin sayende sorunu düzelttim.
  2. D

çözümü burdan yazarsak aynı sorunu yaşayan arkadaşlara da yardımcı olmuş olursunuz ,bu şekilde daha iyi olacağını düşünüyorum
  3. D

Yardım Mi band4 bildirim gelmiyor

arkadaşlar mi fitin gelen son güncellemesini yapmama ragmen hala whatsapp ve sms bildirimlerini alamıyorum..yok mu Allah aşkına bunun bir çözümü? :(
  4. D

dediklerinizin hepsi aktif halde..arama gelince bileklikte gözüküyor ama sms ve whatsapp bildirimleri gelmiyor. ürünü 15 gündür kullanıyorum ve aldığımdan beri aynı sorun devam ediyor.
  5. D

mi band 4 kullanıyorum mi fitin son güncellemesini yaptım mi fit ayarlarından da whatsapp ve sms i aktif etmeme ragmen bildirim alamıyorum.Konu hakkında fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
  6. D

onu da denedim yok yok yok malesef olmuyor..cihazı daha kullanamadan soğudum nerdeyse..eger benim gibi sorun yaşayan ve çözen arkadaşlar olursa nasıl yaptıklarını paylaşırsalar çok sevinirim..umarım bir cevap bulabılırız
  7. D

onu da yaptım ama yine düzelmedi malesef :( cihaz da bi bozukluk var desem arama bildirimleri falan da gelmezdi heralde anlamadım nasıl çözücez...teşekkür ederim cevabın için
  8. D

acaba sorunu çözebildinmi?bende bugün miband4 aldım mi fit uygulamasından tüm ayarları yapmam ragmen (bildirimleri açtım) aramalar hariç sms ve whatsapp bildirimleri mibande gelmiyor?? telefonum ıphone 7 yardımcı olursan sevinirim ?
Üst Alt