Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. Bugün sabah telefonuma güncelleme indirdim. Sistem kendisi güncelledi zaten telefon işlerinden pek anlamıyorum. Güncelleme yaptıktan sonra 4.5G gelmemeye başladı. Telefon sürekli E olarak gözüküyor. Sonradan fark ettim ki şuan wi-fi de çalışmıyor. Açık konuma getiriyorum 2 3 saniye...
Arkadaşlar merhaba. Dünden beri uğraştığım soruna çözüm bulamadım. İsimler rehberimde kayıtlı. Arama aldığımda veya numarayı telefon kısmına yazdığımda isimler gözüküyor fakat rehber kısımda bu kişilerime ulaşamıyorum. Hesabımı tekrar senkronize ettim ama çözüm bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz ?
Merhabalar. Yeni Xiaomi kullanıcısıyım. Bazı sorularım vardı. Arka bildirim ışığını bir türlü nereden açacağımı bulamadım. Mesaj falan geldiğinde xiaomi yazısının altındaki LED yanıp sönmüyor. Bir de ekran açık kalma süresini uzatamıyorum. 10 saniye falan açık kalıp kararıyor. Yardımcı olursanız...