Dfnipk kullanıcısının son içeriği

1. D

Yardım Instagram gönderi sayısı sorunu

Instagram uygulamasında hiç gönderim yok, tüm arşivlerimi de silmeme rağmen gönderi sayısı kısmında 2 tane gönderi görünüyor.Bu sorunu çözemedim bilgisi olan var mı?
  2. D

Yardım Instagram hikaye problemi

İyi günler.Instagram hikayeleri tam ekran olarak görünmüyor bu durumun bir çözümü var mı?
  3. D

Yardım Video yüklenemedi hatası

Redmi note 9s cihazımdan tema uygulamasını açıp premium temalardan indirmek istediğimde video yüklenemedi hatası alıyorum, yardımcı olabilecek var mı bu konuda?
  4. D

Yardım Redmi Note 9s rom problemi

Redmi Note 9s kullanıyorum.Paylaştığım romdayım fakat yaşadığım bir kaç problem var en başta da arama, rehber alışamadım. Miuimix, hindistan romlarını flash tool ile atmayı denedik fakat error hatası aldık.Bu konuda yardımcı olabilir misiniz, izlememiz gereken yol nedir?
  5. D

Yardım Bildirim panelinde video

Arkadaşlar bölgeyi Hindistan seçip daha sonrasında Türkiye seçmeme rağmen sürekli bildirim panelinde videolar görüyorum Hindistana ait olan.Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
  6. D

Yardım Fotoğraf Kalitesi Düştü

Hocam evet boyut olarak aynıymış ama maalesef kalite düşüyor.Daha önce defalarca aynı yöntemle kopyalayıp geri almıştım fakat ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım. 1573967167 Evet hocam aynıymış boyut.
  7. D

Sanırım aynı değil
  8. D

Malesef sonuç yine aynı.
  9. D

Tamam bunu deneyeceğim teşekkür ederim.
  10. D

Hard diskten bilgisayara oradan telefona aktardım, direk hard diskten telefona da yükledim her iki şekilde de kalitenin düştüğünü farkettim.
  11. D

Merhaba arkadaşlar.Redmi Note 6 Pro kullanıyorum. Betadan kararlıya geri dönüş yaptım bu sırada fotoğrafları hard diske yedeklemiştim.Fotoğrafları telefona geri yükledim fakat malesef fotoğraf kalitesi düşüyor telefona yüklenince.Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
  12. D

Yardım Miui 10 betadan Miui 10 kararlı geçiş

Güncelleyici üzerinden kararlıya geri dönüşü nasıl yapabilirim ?
  13. D

Yardım Beta Rom

Teşekkür ederimm
  14. D

Yardım Beta Rom

Merhaba arkadaşlar.Redmi note 6 pro kullanıcısıyım.Sormak istediğim şey bootloader kilidi kapalı iken kararlıdan betaya geçiş mümkün mü? Eğer mümkünse nasıl yapabileceğim konusunda bilgilendirirseniz çok sevinirim.
  15. D

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Bende istiyorum
Üst Alt