Dexter7.7 kullanıcısının son içeriği

1. D

Soru Mediatek İşlemcilere Karşı Neden Önyargı Var?

Hyperos sağolsun bildiğiniz üzere eski MIUI tadı yok artık saçmalıyorlar güzel telefonlar onların ilgisiz OS'u ile yıpranıyor. Hyperos düzelmedikçe MTK algısı halen var olacaktır, böyle düşünüyorum
  2. D

Soru Mediatek İşlemcilere Karşı Neden Önyargı Var?

İnfinix yeni denilecek bir marka değil mi yazılımı zor koymuşlar rom root derken ölür o marka cihaz , 2 yıldır 13tp kullanıyorum dimensity 9200+ var bir çok kez destek verdiğim Çinli bir arkadaş ile port rom kurmaya çalıştık global için tester lazımdı yardım ediyorum, af edersiniz bi brick...
  3. D

Tavsiye Kolay root olabilen F/P CİHAZ önerisi

Kolay root olayı oneplusda var OEM açmak yeterli
  4. D

Soru Xiaomi 13T Pro Alınır mı?

13t pro alacaksan android 13 de kalmalısın ki 8 saat ekran süresi verisin ,oyun oynamazsan android 14 de 6 7 saat civarı android 15 de 5 6 saat arası ekran süresi alınıyor , bootloader açık ise android 15 de debloat ederek 7 8 saat ekran süresi almak mümkün , kullandığım debloat bat dosyası...
  5. D

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlus+) | 15.07.2025

Otomatik güncellemeyi kapatmayı unutmuşum 2.25.18.xx sürümde bir alt sürüm sizde mevcut ise paylaşabilirmisiniz ,(hyperceiler ile sistem başlatıcı/diğer/uygulama paylaş seçeneğini aktif ederseniz uygulamaya basılı yutunca bilgi simgesi yanında paylaş simgesi aktif olacaktır)
  6. D

Yardım HyperOs 1de sıkıştım

Zamanla gelicek
  7. D

Var hocam gösterim
  8. D

Bölgeyi Almanya yap , mi comminity app ayarlarında yine bölgeyi Almanya yap açırken almanya oto algılamazsa
  9. D

2.0.6 senin cihaz için yok umarım verdiğin sürüm kodu doğrudur , uofmıxm https://xiaomiupdate.com/phones/xiaomi-redmi-note-14-pro-4g-glb/
  10. D

Soru Mi14T Pro Kayıt Hakkında

Tek sim de oluyor
  11. D

Soru Mi14T Pro Kayıt Hakkında

O Samsung için veya siz o fiyata yaptıysanız yemişler
  12. D

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Hayırlı olun hepimizin emeğine sağlık
  13. D

Soru Mi 14T Pro Şarj Başlığı Hk.

Umarım tr fiyatına almamışsınızdır 1749834090 Ve şarj cihazın 100% sahte
  14. D

Yardım Root ile ne yapabilirim?

Chroot distro kurulumunu anlatan daha iyi bir kaynak varmıdır, githubdaki çok yavan kalmış 1749507113 Halletim yanlış yeri okuyormuşum vnc umarım mtk da iyi çalışır denemediğim emulatör kalmadı
Üst Alt