Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben bl için şanslıydım 13t pro kullanıyorum üzmedi halen iyi ,MIUI 14 ile geliyordu direkt bl açtım , sağda solda eu rom bulunca hemen değişiyom romu sıfırdan kurulum yapıyorum garanti olsun diye
1748444123
Henüz başka bir sorun yaşamadım 4.5 g yoktu onuda anlattığım şekilde çözdüm
4 aydır server kaydı ile kullanıyorum çok fazla rom değiştiren , telelfonu sıfırlayan ve root kullanıyorum . Telefon deney tüpü gibi ama halen IMEI duruyor. Server kaydı en sorunsuzudur.
(Not: kayıt yaptıktan sonra telefondaki operatör uygulamasından cihaz bilgi erişimini, diğer uygulamaları...
indirdiğin romun adını söylermisin . android 15(v) cihaz kodu (ml) güncelleme bölgesi global (mı) global üretim (xm) (parantezdekileri birleştirirsen VMLMIXM olur yüklemen gereken dosya böyle olmalı ,bi karşılaştır hocam)
şimdi rehberdeki optimizasyonu yapın 1 hafta şans veri roma hayırlısıyla düzelir . hos2 güncellemesi verirler yakında tw roma , değiştirmeye gerek kalmaz
senin sorununun artık yazılımdan kaynaklandığını düşünüyorum bugünkü dijital denge kaydı gece 12 den sonrasınıda saydığından dolayı ekran sürem tam 2 saat fazla yazıyor bugünkü gerçek kullanımım 7saat 14 dk
1739733883
ek olarak eea 2.0.10 sürümdeyim , direnç yok, IMEI atılmadı ; ayarlarda...
sistem başlatıcı adında bir uygulama pil tüketiminde gözüküyormuydu? bu sorun çoğunlukta gördüğüm kadarıyla onun 1000mah tüketmesiydi (batarya zaten 5000mah) çözüm olarak bir önceki sayfadaki rehberi deneyin rootsuz yöntem ile