Anasayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Blog
Alışveriş
MIUI ROM
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Araçlar
Mi Flash Tools
TeamWin - TWRP
Mi Unlock Tool
SP Flash Tool
Qualcomm Drivers
ADB Installer
Minimal ADB & Fastboot
Qfil Tools
QPST Flash Tool
DloaderR Tool
Telefon Kod Adları
Google Kamera
S.S.S.
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Google arama
Google, forumda verilen arama sorgusu ile ilgili her şeyi bulacaktır: ileti dizileri, kullanıcılar, profil gönderileri vb.
Şu anki ziyaretçiler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Kullanıcılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Dexter7.7 'in en son etkinliği
D
Dexter7.7
,
Xiaomi 13T Pro / Redmi K60 Ultra - PixelOS / Pixel Experience
başlıklı konuya cevap yazdı.
https://github.com/corot-development/Corot-ROM-Update/releases/tag/PixelOS Rom linki , 203 sürüm taban alınacak 13tp için vendor , root...
18 Eylül 2025
D
Dexter7.7
,
Xiaomi 13T Pro / Redmi K60 Ultra - PixelOS / Pixel Experience
Neden drive'a yükledin? Geliştirici zaten githuba yükledi , 13tp için kamera çalışmayacak benim düzenlediğim vendor eklenmemişse linki...
18 Eylül 2025
D
Dexter7.7
,
Rom
Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom
Kernel varmıdır bilmiyorum 13tp için ve biri düzeltti komutlar ile . Kullandığım modülü göndereyim. Çözüm için kullanılan termux komutu...
12 Eylül 2025
D
Dexter7.7
,
Rom
Denedim hocam , tricky açtım+ tümünü seç + gerekisizleri seçme+ güvenlik yapması+geçerli keybox şeklinde sırayla uyguladım integritiyde...
11 Eylül 2025
D
Dexter7.7
,
Rom
Merhaba değerli hocalarım , uzun bir süredir 13tp için testerdim ve sonunda ilk aosp rom bitti. Bu süre zarfınca hiç integrity kontrol...
10 Eylül 2025
D
Dexter7.7
,
Yardım
Mi Account kapalı cihazlara isteğe göre ROM yapabilirim
Test etmek de sıkıntı yok deneyeceğim. DNA-Android, img pack unpack aracını kullanıyorum charge ile ilgili 2 dosya , power ile ilgili 20...
3 Eylül 2025
D
Dexter7.7
,
Yardım
Yok port etmedi , bu ilk denememiz değil ColorOS15 port yaptık onda bu sorun yoktu , parmak izi,face id, çalışmadı sistem bi türlü kabul...
3 Eylül 2025
D
Dexter7.7
,
Yardım
Geliştiricisini yakından tanırım ve çözümüm yok diyor 😅 1756886289 Bende anlamıyorum ki düzeltim kalan 3 sorunumuz NFC,hızlı şarj ...
3 Eylül 2025
Kullanıcılar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt