dewvo kullanıcısının son içeriği

1. dewvo

Güncelleme MIUI 9 Global Kararlı Güncellemesi (02.11.2017)

Anladim hocam. Tesekkurler cevap icin.
  2. dewvo

Güncelleme MIUI 9 Global Kararlı Güncellemesi (02.11.2017)

Arkadaşlar merhaba. bugün bende aldım miui9 güncellemesi telefonum mi6. 9.0.1.0 NCAMİEİ kararli. telefon hizinda artis var hersey guzel lakin su uygulama ikonlari degismedi gecisler degisti fakat kutucuk kare olayini cozemedim acaba o olay temayla mi alakali. Fotograflarida paylasiyorum...
  3. dewvo

Yardım Ortadoğu ve Zulüm gören müslüman ülkeler hakkında

Ben soyle dusunuyorum. zaten uzun zamandir suren birsey lakin yukaridan biri dugmeye basti. buna ister tek dunya duzenini isteyenler veya haclilarin devami olarak gorun bilmiyorum benim sahsi dusuncem. kanimca birileri dugmeye basti ve azinliktaki muslumanlari katledin bakalim muslumanlarin gucu...
  4. dewvo

Sohbet Mi 6 Günün Fotoğrafları

tesekkur ederim hocam. firsat buldukca guzel fotograflar yakalamaya calisiyorum :)
  5. dewvo

Sohbet Mi 6 Günün Fotoğrafları

gün ışığında bokeh efekti ile çekilmiş bir fotograf. Renkler hoşuma gittigi icin sizlerle paylasmak istedim.
  6. dewvo

Yardım Mi 6 Yeni Kararlı Rom

Eve gecince bakayim bi bende merak ettim simdi. Belki banada gelmistir. ilerleyen dakikalarda cevap bulursun hocam aciklama yapar ustadlar.
  7. dewvo

Çözüldü Bildirim Işığı

hocam bilgilendirme icin cok sagolun. sizdeki ayar mavi gordugum kadariyla. daha oncede birkac kez gundeme geldi bu konu lakin netlesmedi tam olarak. ben sunu sormak isterim size izniniz olursa. simdi sizin telde mavi renk led mi yaniyor? xiaomi mi6 icin farkli renk led koymusmu telefona cok...
  8. dewvo

Tema Blue Dark

Sanli bayragimiz gururlandirdi. Eyvallah kardes.
  9. dewvo

Yardım Mİ6 Ekran kırıldı

ahaha :) ah be kardesim nerdeeee :D
  10. dewvo

Yardım Mİ6 Ekran kırıldı

hepsiburadadan 1950 tl pesin sonrasinda banka sadece ustume 140 tl gibi bi fark ekleyerek 5 taksitle aldim dostum :D
  11. dewvo

Yardım Mİ6 Ekran kırıldı

cok mantikli bende oyle yaptim :) alinan urun direkt telefon gorunmedigi icin yani elektronik urun gorundugu ici pesin aldiktan sonra. banka taksit imkani sunuyor. ben 5 taksit 140 tl vade ile almistim mi6 yi
  12. dewvo

Soru Mi5s 60fps kayıt

bende cok bekliyorum bu olaylari fakat daha ortada hic bi haber yok yani video veya resmi aciklama miui9 anlaminda. mi6 icinde desteklenirse guzel olur. agir cekim kalitesi dusuk sonra fhd 60 psf gerek. bakalim kararlida neler olacak. fakat hiz konusunda birsey diyemem miui9 bu konuda basarili...
  13. dewvo

Haber MIUI 9 Hakkında Neler Biliyoruz?

Estagfurullah. Cok guzel, aciklayici bir paylasim olmus kardesim eline koluna saglik. bu paylasimla bizleri aydinlattin miui 9 un neleri yaptigi hakkinda.
  14. dewvo

Haber MIUI 9 & Mi5x & Mi AI Hoparlör

kamera peki nolcak o.O patladik mi yoksa :( yani yeterlide gecende fake bi paylasim vardi ya hani sonra kaldirildi falan iste onlara adapte olunca beklenti ister istemez artmisti. neyse dur bakalim bi gelsinde kontrol ederiz artik artisini eksisini :/
  15. dewvo

Rehber Teknosasa mi 6 satışta

güzel haber +
Üst Alt