Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, Redmi 9T M2010J19SG 64GB model telefon kullanıyorum. Pixel ROM'a geçmek istiyorum. Cihazım daha 9 aylık, herhangi bir işlem yapılmadı (BL kilidi vb.) Kuruluma dair bilgi, video rehber var mı?
Selamlar, Redmi Note 9S format atmadan önce ve sonrasında da yedeklenen rehber yedeği .vcf dosyası hem bayt şeklinde hem de içi boş görünüyor. Yedeklerken tümünü seçiyorum ama çıkan dosyayı açtığımda bir şey yüklemiyor.
Merhabalar, 9T cihazımı USB kablo ile bilgisayarıma bağlıyorum ama tüm dosyaları göremiyorum. Mesela WhatsApp klasörü yok, oluşturduğum albümleri de göremiyorum. Çözümü nedir bunun ?
Donmalar yaşadığım cihaza tekrar Mi Flash ile ROM kurmak istedim ve missmatch hatası aldım. Ve telefon açılırken "The system has been destroyed, Press power button to shut down" diyor. Fastboot'a giremiyorum, herhangi bir şey yapamıyorum. Ne yapmam lazım ?
Cihazımdaki son güncellemeden sonra oluşan sorunlardan ötürü global rom kurmak istiyordum. Fakat Mi Flash'ta telefonum gözükmüyor. Hata ayıklama açık kapalı farketmiyor, görmüyor.
1617016185...
Yaklaşık bir hafta önce Redmi Note 9S cihazı hediye olarak ağabeyime aldım. Cihazın şöyle bir sorunu var; Uygulamarı kapatırken temizleme işleminde çıkan bildirim çok ama çok geç geliyor ve gidiyor. ROM ile alakalı olduğunu düşündüğümden son sürüme güncelledim fakat sorun devam ediyor. Format...
Telefonum L1 sertifikalı (Sanırım custom ROM ile oldu, öncesinde bakmamıştım). Netflix'te L3 olarak görünüyor ve haliyle UHD planımdan yaralanamıyorum. SD çözünürlükte izliyorum. Forumda ve diğer sitelerde yaptığım araştırmalar sonucunda uygulamayı düzenlemeyi düşündüm ama beceremedim. Eski...
Merhabalar, geçen gün Android 8 yüklü Zenfone 3 cihazıma Lineage OS 16 Android 9 kurdum. BL kilidi açık, Magisk ve TWRP kurulu. DRM Info ile baktığımda sertifika L1 görünüyordu ama Netflix'te L3 göründüğü için Magisk ile L1 patch attım. Şimdi tekrar baktığımda DRM Info'da L3 görünüyor. Bunu...
Merhabalar, telefoncudan aldığım ve kendisinin bootloader kilidini açtığı Redmi Note 8 64GB 4GB RAM telefonum var. Birazdan Mi Flash ile ROM kuracağım. Telefonun bootloader kilidini nasıl kapatabilirim ? Veya ROM kurunca otomatik kapanır mı ?