devrimseven60 kullanıcısının son içeriği

1. devrimseven60

Rehber Redmi Note 8 Mi Flash ile Global Rom nasıl yüklenir ?

Merhabalar, Redmi note 8 cihazım bir takım işlemler sonrasında halfbrick oldu sanırım, dosayaları sorunsuz indirmeme rağmen miflashda işlem başarılı tamamlandıktan sonra, kendi recovery'sine giriyor, aşağıda kırmızı yazıyla nv data corrupted yazısı çıkıyor, reboot system veya wipe all yapsan...
  2. devrimseven60

Recovery OnePlus 8 Pro ColorOS - TWRP 3.5.1 - v21.6.8 Tek Tuş Yükleme Aracı

Merhaba hocam, coloros için twrp de ciktigina gore tam anlamiyla google servisleri yuklenebilir mi? Tam anlamiyla kastım asagidaki ss'deki gibidir. İlk kurulumda gmail girme ekrani ve sonraki restore kısmı... 1 hafta kadar coloros deneyimim oldu inanilmaz bir pil performansi var oos'a göre...
  3. devrimseven60

Sohbet Sohbet köşesi

Günaydın dostlar, sağlıklı günler...
  4. devrimseven60

Sohbet F/P İss tavsiyesi

Herkese iyi geceler, iyi forumlar süperonline taahhütüm bu ay sonu bitiyor. kullandığım paket 25mbit 75tl, 80tlden devam ettirelim diyorlar :) 25-35 mbit hız fazlasıyla yeter, antalyada kendi evimde millenicom 100mbit kullanıyorum, fp diyebilirim. 35mbitlik millenicom 79.90+10tl modem ücreti...
  5. devrimseven60

Sohbet Yok mu bi ios romumuz ?

ferrari alıp tüp taktırmakkkk giggle~~
  6. devrimseven60

Sohbet gün ısı hakkında bilgili olan?

merhabalar, iyi forumlar herkese güneş enerjisi taktırmayı düşünüyorum, antalyada yaşıyorum fakat biraz araştırdım işin içinden çıkamadım, bilgisi olan va rmı bu sistemler hakkında
  7. devrimseven60

Sohbet Oneplus Hizli sarj kablo hk.

Merhabalar.. Orjinal kablom yirtildi, yeni kablo arayisindayim fakat her kablo warp(oneplus cok hizli sarj) charge desteklemiyor. Baseus'un 100w kablolari orjinal oneplus adaptoru ile warp charge yapar mi? Site urunu iade almayabilir, o yuzden deneme yanilma yapamam
  8. devrimseven60

Sohbet Yeni yılınız Kutlu olsun...

Basta Skorpi üstadïm, hocam, abimin, degerli forum ekibinin, ve kiymetli uye arkadaslarin yeni yilini kutlarim, saglikli ve mutlu bir yil dilerim
  9. devrimseven60

Mod Beklemeden BL Kilidinizi açın

Kendim icin degil hocam, anneme aldik, mi5 artik saatli bomba gibiydi. Ben oneplus 7 pro kullanmaktayim.
  10. devrimseven60

Sohbet goz ameliyati

Gecmis olsun. Ameliyat oldunuz mu? Benim de gozlerim -4.75 miyop, lazere musait oldugunu doktorlardan teyit ettim, fakat ileride pilotaj dusundugum icin class 1 saglik raporunda goz testinden sorunsuz gecebilmem icin en kusursuz, en risksiz yontemi arastiriyorum. Suan no touch laser diye bir...
  11. devrimseven60

Mod Beklemeden BL Kilidinizi açın

Videoyu izledim sonuna kadar, anormal bir durum gozume carpmadi. Kilit nokta sanirim veriyi kapatmak ve belki özel bir miflash surumudur. 8 ocak gunu istanbula gittigimde kutudan cikardigimda "iyi ki!" dedigim note 8'de deneyecegim. Zamandan hayli tasarruf saglayacagimiz bu bilgi icin cok...
  12. devrimseven60

Yardım Mİ Note 10 Bootlader 168 saat

Hayirli olsun, suan cihaz kilitli, yarin sure dolunca bilgisayara baglayip kilidi acin, sonrasinda root twrp customrom size kalmis. Birde konu disi bir soru sorayim, hangi cihazdsn gectiniz note 10'a?
  13. devrimseven60

Sohbet İosdan Androide yedek yükleme

Herkese selamlar... Android dunyasina bir arkadasımı daha katma cabam zaferle sonuclandi. Yedekleme icin hangi programi tavsiye edersiniz? Rehber, sms, arama kaydi, whatsapp yedek(sanirim drive yeterli bunun icin) ve fotograflar...
  14. devrimseven60

Sohbet Kernel ve ekran ayarları

insanoğlu hocam :) her zaman bir tık fazlası işte... dediğiniz ekran tazelemenin bilimsel adı nedir? mehmet_dengiz
  15. devrimseven60

Sohbet Kernel ve ekran ayarları

Forumlar Genel Kategori Genel ve Konu Dışı Sohbet XİAOMİ yazan bir kelime göremiyorum ben konuyu açtığım kısımda ? 'Genel' ibaresi mevcut.. Benim sorumda genel aslında, sonuçta xiaomi cihazlarda da var custom kernel.
Üst Alt