devrimseven60 kullanıcısının son içeriği

1. devrimseven60

Sohbet F/P İss tavsiyesi

Herkese iyi geceler, iyi forumlar süperonline taahhütüm bu ay sonu bitiyor. kullandığım paket 25mbit 75tl, 80tlden devam ettirelim diyorlar :) 25-35 mbit hız fazlasıyla yeter, antalyada kendi evimde millenicom 100mbit kullanıyorum, fp diyebilirim. 35mbitlik millenicom 79.90+10tl modem ücreti...
  2. devrimseven60

Sohbet gün ısı hakkında bilgili olan?

merhabalar, iyi forumlar herkese güneş enerjisi taktırmayı düşünüyorum, antalyada yaşıyorum fakat biraz araştırdım işin içinden çıkamadım, bilgisi olan va rmı bu sistemler hakkında
  3. devrimseven60

Sohbet Oneplus Hizli sarj kablo hk.

Merhabalar.. Orjinal kablom yirtildi, yeni kablo arayisindayim fakat her kablo warp(oneplus cok hizli sarj) charge desteklemiyor. Baseus'un 100w kablolari orjinal oneplus adaptoru ile warp charge yapar mi? Site urunu iade almayabilir, o yuzden deneme yanilma yapamam
  4. devrimseven60

Sohbet İosdan Androide yedek yükleme

Herkese selamlar... Android dunyasina bir arkadasımı daha katma cabam zaferle sonuclandi. Yedekleme icin hangi programi tavsiye edersiniz? Rehber, sms, arama kaydi, whatsapp yedek(sanirim drive yeterli bunun icin) ve fotograflar...
  5. devrimseven60

Sohbet Kernel ve ekran ayarları

insanoğlu hocam :) her zaman bir tık fazlası işte... dediğiniz ekran tazelemenin bilimsel adı nedir? mehmet_dengiz
  6. devrimseven60

Forumlar Genel Kategori Genel ve Konu Dışı Sohbet XİAOMİ yazan bir kelime göremiyorum ben konuyu açtığım kısımda ? 'Genel' ibaresi mevcut.. Benim sorumda genel aslında, sonuçta xiaomi cihazlarda da var custom kernel.
  7. devrimseven60

Arkadaşlar merhaba, iyi forumlar oneplus 7 pro kullanıyorum. telefondan oldukça memnunum fakat bir durum dikkatimi çekti, stok romdan custom roma geçti oos tabanlı, ekran bana çok daha seri gelmeye başladı. yani bunu nasıl açıklarım bilmiyorum ama, telefonun teknik özelliklerinde ekran yenileme...
  8. devrimseven60

Sohbet 1300 tl bütçe xiaomi telefon önerisi

cevaplar için teşekkürler, redmi note 7'ye karar verildi.
  9. devrimseven60

Sohbet 1300 tl bütçe xiaomi telefon önerisi

Arkadaşlar herkese iyi geceler, 1400tl'ye hangi xiaomi cihaz tercih edilir, beklentilerim; 1300tl'yi hak etmesi, F/P olması. (temiz 2.el ürün de almayı düşünebilirim)
  10. devrimseven60

Sohbet Android kurulum uygulamasını nasıl açarım

İyi geceler forum format sonrası buluttan yedeğimi yükledim, uygulamaları yükledi fakat ayarları yüklemedi. Drive'da yedek gözüküyor, kurulumu bitire bastım fakat yeniden geri yükleme yapmam mümkün mü?
  11. devrimseven60

Rehber K20 Pro Gcam + Config

Merak ettiğim bir cihaz, ve gcamin fark yarattığına 10 aydır oneplus 6 cihazımda şahidim :) foto örnekleri paylaşmanız mümkün mü? Gcamde portre çekimler çok çok başarılı. birde root olmasına gerek yok demişsiniz ama bazı modlar için root gerekmiyor muydu, ben zaten rootlu kullandığım için...
  12. devrimseven60

Sohbet Bluedio kulaklık tavsiye

Merhabalar. İkinci el temiz kulaklık bakiyorum. 160tlye t5 bluedio buldum. 250tlye de 7t buldum. Alternatif tavsiyeniz var mi? Bulduğum bu fiyatlar iyi mi?
  13. devrimseven60

Sohbet 1500Tl'ye kadar android tablet tavsiye

Herkese iyi forumlar dilerim. 1500tl'ye kadar f/p tablet arıyorum, ikinci el de olabilir, Hangi marka modellere bakmamı tavsiye edersiniz? nedense huawei düşünmüyorum, fakat cidden memnun kaldığınız huawei tablet var ise değerlendirebilirim, şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.
  14. devrimseven60

Sohbet Sohbet köşesi

genelde sorduğum iki telefondan birini alırım. Sorarım, hayır der mesela, fakat ben öyle ısrar ederim ki, TAMAM AL, DÜNYANIN EN GÜZEL CİHAZI, KAÇIRMA der Sevgili Skorpi Hocam. <3
  15. devrimseven60

Yardım Bildirimleri Tek Başlık Altında Toplamak

3 ayda bir foruma konu açarım onda da kameralara yakalanmışım haha-- Stok tema kullanamyı denediniz mi? Eğer temadan da değil ise güncel bir rom kurun, kullandığım bütün xiaomi cihazlarda ve romlarda iki parmak ile genişletince ayrılıyordu parçaları, onun haricinde tek başlık altındaydı
Üst Alt