Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba telefonu sıfırladıktan sonra eski yedeklemeyi yüklerken telefon kilit ekranında takılı kaldı.Hiçbir şekilde ekran çalışmıyor.Kapatma tuşu çalışıyor kapat menüsüne gelebiliyorum ama ekran çalışmadığı için kapat diyemiyorum.Lütfen bana yardımcı olun.Telefon redmi 5 plus.Pc teli görüyor.Mi...
Redmi 5 plus cihazımı fabrika ayarlarına döndürdüm.Cihaz acıldı.Telefondan da yedeklerimi geri yükleyi çalıştırdım.Geri yükleme işlemi yapıyordu.Kilit ekranında ekranı kaydır diyor ama ekran iş görmüyor.Kapama power tuşundan ekranı kapat diyorum menü geliyor ama işlem yapmıyor.Acil.yardım...
Redmi 5 plus cihazımı fabrika ayarlarına döndürdüm.Cihaz acıldı.Telefondan da yedeklerimi geri yükleyi çalıştırdım.Geri yükleme işlemi yapıyordu.Kilit ekranında ekranı kaydır diyor ama ekran iş görmüyor.Kapama power tuşundan ekranı kapat diyorum menü geliyor ama işlem yapmıyor.Acil.yardım...
Merhaba telefonu sıfırladıktan sonra eski yedeklemeyi yüklerken telefon kilit ekranında takılı kaldı.Hiçbir şekilde ekran çalışmıyor.Kapatma tuşu çalışıyor kapat menüsüne gelebiliyorum ama ekran çalışmadığı için kapat diyemiyorum.Lütfen bana yardımcı olun.Telefon redmi 5 plus.Pc teli görüyor.Mi...
Redmi 5 plus kullanıyorum ve miui 11 deki bu karanlık mod zırvalığından nefret ettim resmen.Tekrar miui 10 a dönmek istiyorum.Bilen var ise yardım edin lütfen.
Hocam telefona flash atamıyorum hata veriyor üstteki görsel.Alt taradafta ise acaba telefon yinemi locked oldu diye unlock yapayım dedim ama bu hesap bu telefona ait değil diyor ve telefon kapalı kesinlikle kullanamıyorum.
1542489804
Telefonum yazılım güncelleme sonrası açılmaz oldu. fastboot moda geçiyor, recovery ise recovery3.0 olarak açılıyor. Fastboot da miflash ile yazılım yüklemeye çalıştığımda aşağıdaki ilk resimdeki flash modem error hatasını veriyor ve yükleme yapmıyor.Telefonum normalde unlocked idi...
hocam selam yeni üyeyim.. redmi 5 plus kullanıcısıyım. twrpyolu ile crDroidAndroid-8.1-20180426-vince-v4.2 bu romu telefona yüklemeye çalıştım ama telefon google logpsunda takılı kaldı.Yardım lütfen.
1542467477
fastboot ile orjinal rom yüklemek istedim ama can not found file flash_all_lock.bat...