Devrim12 kullanıcısının son içeriği

1. Devrim12

Soru Redmi 8A Android 12 veya 13 romu nereden bulabilirim ve nasıl indiririm?

Merhaba hocam Androist Bakarmısınız. Bu pixel romu için hangi twrpyi kurayım?
  2. Devrim12

Soru Redmi 8A twrp açılmıyor

Hocam mi flash tool ile stock rom kurdum şimdi nasıl kurucam android 12 veya 13 ü siz yardımcı olabilirmisiniz 3 gündür bununla uğraşıyorum
  3. Devrim12

Soru Redmi 8A twrp açılmıyor

Twrpyi burdan kurdum Download TWRP for mi439 Fastboot modda ses açma ve güç tuşuna basınca redmi logosu gözüküyor ve hemen siyah ekran geliyor ve öylece duruyor. Güç tuşuna basılı tutunca ise fastboot menüye geri dönüyor https://download.pixelexperience.org/mi439/ kuracağım rom bu...
  4. Devrim12

Rom redmi 8A pixel experience rom kuracakken tam installarken şu hatayı verdi acil yardım

hata şu updater process ended with error: 255 errror installing zip file napmalıyım acil yardım
  5. Devrim12

Yani videodaki gibide yapılır mı sorun olmaz değilmi?
  6. Devrim12

Twrp yok,root yok ama bootloader kilidi açık ve videodaki gibi yapsam olmuyomu daha kolay
  7. Devrim12

Tamamda videoda yapmıyor sanki direk adbden indiriyor videoya bak Bi istersen
  8. Devrim12

Anlamadığım nokta şu bilgisayara indirdikten sonra romu telefonu taşıyacak miyiz?
  9. Devrim12

Tamam bu link doğruymuş. Peki verdiğiniz romu bilgisayara indirip telefona atın demişsiniz ama videoda telefona atmıyor direk pcden hallediyor?
  10. Devrim12

Bunlar redmi 8a için değilmi? Şu olivelie olivewood modelleri var onlarla karışmasın sorun falan çıkmaz degilmi? Ve sırasıyla videodaki adımlarımı uygulamalıyım?
  11. Devrim12

Redmi 8A androd 12 veya 13 pixel experince romu lazım
  12. Devrim12

Yardım redmi 8a fastboot modda açılıyor

Evet açık şuan global rom iniyor onunla mi flash üzerinden fastboot rom atacağım inşallah olur
  13. Devrim12

Yardım redmi 8a fastboot modda açılıyor

twrp indirmeye çalışırken twrpden advanced wipe data yaptım rom yükleyecektim sonra herşey silindi twrpde birdaha twrp indirmeye çalıştım ama olmadı fail verdi şimdi cihazı açamıyorum hep fastboot moda giriyor nabıcam acil yardım
  14. Devrim12

Rom Redmi 8A Android 12 romu nerden bulurum

Redmi 8A android 12 rom nerde bulabilirim
Üst Alt