Developer4 kullanıcısının son içeriği

1. Developer4

Yardım Redmi 9 Edl Noktası?

Redmi 9 Edl mod için hangi noktalar kullanılıyor yardımcı olur musunuz?
  2. Developer4

Yardım Redmi 9 Twrp Açılmıyor

Herkese selamlar. Redmi 9 cihazımda twrp açılmıyor. Twrp yükleniyor ama twrp ekranı gelmiyor. Birkaç tane twrp denedim hiçbiri olmadı. Twrp yükleme aracından da denedim yine olmadı. vbmeta flashladım üstüne twrp yi flashladım yine olmadı. Yardımcı olur musunuz?
  3. Developer4

Yardım (Redmi9)Yardım edebilecek biri yok mu?

Cihazım redmi 9. Bu telefonun lancelot ve galahad diye versiyonları varmış. Benim telefonun versiyonu galahad. Telefona twrp bulmaya çalıştığımda hep lancelot versiyonuna göre twrpler bulabildim. Galahad versiyonuna twrp var mı? yoksa lancelot twrpsi kurulabilir mi? redmi 9 a rom kuran twrp...
  4. Developer4

Soru GMD1 için Rom

Herkese merhaba. GMD1 için android 9 rom var mı? Gsi romlar gmd1 için uyumlu mu?
  5. Developer4

Yardım Redmi 9 (Galahad) Twrp

Redmi 9 galahad versiyonuna göre twrp var mı? veya lancelot versiyonlu twrp galahad versiyonuna kurulabilir mi? Yardımcı olabilecek biri var mı?
  6. Developer4

Yardım Redmi 9 Versiyon Sorunu

Herkese merhaba arkadaşlar. Cihazım redmi 9 twrp yüklemek istiyorum ama redmi 9 un lancelot ve galahad versiyonları varmış benim telefonum galahad versiyon. Twrp yüklerken bu versiyonlara dikkat etmek gerekir mi? yani twrp yi galahad versiyona göre yapılmış olanını mı yüklemem gerekiyor? yoksa...
Üst Alt