Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese selamlar. Redmi 9 cihazımda twrp açılmıyor. Twrp yükleniyor ama twrp ekranı gelmiyor. Birkaç tane twrp denedim hiçbiri olmadı. Twrp yükleme aracından da denedim yine olmadı. vbmeta flashladım üstüne twrp yi flashladım yine olmadı. Yardımcı olur musunuz?
Cihazım redmi 9. Bu telefonun lancelot ve galahad diye versiyonları varmış. Benim telefonun versiyonu galahad. Telefona twrp bulmaya çalıştığımda hep lancelot versiyonuna göre twrpler bulabildim. Galahad versiyonuna twrp var mı? yoksa lancelot twrpsi kurulabilir mi? redmi 9 a rom kuran twrp...
Herkese merhaba arkadaşlar. Cihazım redmi 9 twrp yüklemek istiyorum ama redmi 9 un lancelot ve galahad versiyonları varmış benim telefonum galahad versiyon. Twrp yüklerken bu versiyonlara dikkat etmek gerekir mi? yani twrp yi galahad versiyona göre yapılmış olanını mı yüklemem gerekiyor? yoksa...