Destiny97 kullanıcısının son içeriği

1. Destiny97

Sohbet Xiaomi Öldü Mü?

Bence Oppo'ya bulaşma. Ben de Reno 3 var. 1 yılı geçtiğinden beri kendi kendine telefon yeniden başlatma döngüsüne girip wifi şifresini siliyor. Zaten sırf bu yüzden ben de telefon değiştirmeyi düşünüyorum.
  2. Destiny97

Sohbet Xiaomi Öldü Mü?

Maalesef bana da kesmez gibi geliyor ama mi serisi çok pahalı. Geçen bir baktım HyperOs'a Miui desem değil, Ios desem o da değil, karışık bir şey olmuş. Yine de belki bir eu rom atar tadımı alırım diyorum ama dediklerinize bakılırsa beni baya üzecek. Not: Skorpi kusura bakmayın hocam, klavye...
  3. Destiny97

Sohbet Xiaomi Öldü Mü?

Genel kullanım için bir nevi iyi olsa da, Xiaomi alıp rom atmak da ayrı bir zevkti. Kesinlikle premium zamanlarıydı. Buraya geri dönünce sizi ve HiddenKing hocamı, Skorpi dedemi görmek bana o eski premium zamanlarını hatırlattı. Ama anlaşılan artık eskisi gibi root, rom ve modlama işleri...
  4. Destiny97

Sohbet Xiaomi Öldü Mü?

Aslında fiyatları uygun olsa hiç uğraşmadan bir Google pixel telefon alıcaksınız. Gerçek android deneyimini sorunsuz bir şekilde yaşayacaksınız ama pahalı. Neden Xiaomi istemiyorsunuz?
  5. Destiny97

Sohbet Xiaomi Öldü Mü?

Adamlar da haklı. O işlemcilerde bu işler gerçekten çok uğraştırıyor. Sırf aynı kenardaki tuşlara basmama ve ahizenin sesinin kısılması sorunları yüzünden ben de Mi 6'yı kullanamıyorum. Yoksa telefon taş gibi, çatır çatır çalışıyor.
  6. Destiny97

Sohbet Xiaomi Öldü Mü?

Selam herkese, Mi 6'yı ilk çıktığı zamanlarda, 2016 yılında satın aldığım zaman bu forumda çokca takılıyor ve hatta Mi 6 sahipleri faydalansın diye Gcam konuları falan açıyordum. Yakın zamanda telefonumu değiştireceğim ve bu yüzden Poco F7 alıp piyasaya geri döneyim diyordum. Ancak forumda...
  7. Destiny97

Çözüldü rdr2 nereden indirebilirim?

Steam, epic games, rockstair social club'dan satın alarak indirebilirsiniz. Korsan link paylaşımı yasak.
  8. Destiny97

Yardım Telefonum Sürekli Açılıp Kapanıyor

Recovery moda girip hemen kapattığı için sorun donanımsal görünüyor. Aynı sorun bende de vardı. Güç tuşu bozulup, basılı kalmıştı. Telefonu suya değdirdiniz mi?
  9. Destiny97

Pocco X3 Pro Hızlı şarj özelliği gitti

Sıcaklıktan olabilir, serin yerlerde tutmayın çalışın. Telefonun kutusundan çıkan orijinal adaptör ve şarj kablosunu kullanıyorsunuz değil mi?
  10. Destiny97

Gcam (18.08.20) Mi 6 GCam - Oreo-Pie - (En iyisi - Astro ve Light Painting - Mirror Selfie vs.)

97 sayfayı okumak yerine konunun içeriğini okumaya ne dersiniz?
  11. Destiny97

Soru Redmi Note 8 pro Hangi Romu Kurmalıyım ?

https://forum.miuiturkiye.net/konu/forum-kurallarimiz.110/ 1.2. Yeni Konu Açmadan Önce Arama Yapın : Aklınıza takılan bir soru varsa büyük ihtimalle sizden önce birileri sormuştur. Arama yapmadan yeni konu açmayın. 3.1. Sitemizde sadece açık ve anlaşılır başlıklara/mesajlara izin verilmektedir.
  12. Destiny97

Gcam (18.08.20) Mi 6 GCam - Oreo-Pie - (En iyisi - Astro ve Light Painting - Mirror Selfie vs.)

6.1 yazan sizin android sürümünüze uygun olan ama isterseniz güncel olan blacksonu da deneyebilirsiniz. O ilk başta kurdum dediğiniz gcam'ın, dediğim modlarla alakası yok. Her gcam'ın kendine has özellikleri var.
  13. Destiny97

Ağır çekim modu kendinden sıkıntılı. Ağır çekim modunu kullanan az olduğu için, o mod ile ilgilenilmiyor.
  14. Destiny97

Yardım Redmi 7A Ekran Kilidinin Geç Açılması

Kendi temasını kullanıyorum. Önceden bir sıkıntı yoktu, sonradan böyle olmaya başladı.
Üst Alt