Derubermensch kullanıcısının son içeriği

1. Derubermensch

Yardım Cihazım güvende mi

Merhaba arkadaşlar. 2 hafta kadar önce redmi note 11 pro 4g cihazıma direnç işlemi yaptırdım. Bugün telefonda gezinirken vodafone yanımda uygulamasına girdim. Vodafone yanımda uygulamasında farklı bir hesap oturum açmış görünüyordu. Programı silip cache yeniledim, tekrar yüklediğimde hala aynı...
  2. Derubermensch

Yardım İzmir içi direnç değişimi yapan Telefoncu

Merhaba arkadaşlar, redmi note 11 pro mediatek islemcili telefonum için direnc degisimi ve endonezya rom atabilecek bir işletme arıyorum. İzmir içi yardimci olabilecek tanıdıklarınız ya da ilgilenmek isteyenler var mı
  3. Derubermensch

Yardım İMEİ atilan telefon yurtdışında kullanilabilir mi??

Yurtdışına çıkarken imei çakılı telefonu kullanabilir miyim??
  4. Derubermensch

Çözüldü Redmi note 8 Unable to decrypt FBE Device sorunu

Herkese iyi akşamlar. Cihazıma TWRP üzerinden advanced wipe atmak istedim. Wipe işlemi için yes yazdım işleme devam ettim ancak Unable to decrypt FBE device hatası aldım ve Failed dedi. Daha sonra cihazı reboot etmek istediğimde herhangi bir OS yüklü olmadığını söylüyor. İçine farklı rom atıp...
  5. Derubermensch

Soru Redmi note 8 android 10

Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz gelecek haftadan itibaren miui 11'in beta süreci sona eriyor. Yani adet k gelistirilmeyecek. Biz rn 8 kullanıcıları hala android 10 güncellemesi almadık. Bu hafta alacak mıyız yoksa miui 11 bizim için android 9 ile mi kapanacak? Bilgisi olan varsa cevaplarınızı...
  6. Derubermensch

Yardım Cihazımda 2 adet internal storage görünüyor.

Evet arkadaşlar merhaba. Telefonu bilgisayara bağladığımda birbirinin aynısı ancak 2 adet internal storage klasörü çıkıyor. Bir sıkıntı olur mu? Nasıl çözülebilir? Yardımlarınız için teşekkürler
  7. Derubermensch

Soru Temizleyici nedir ne işe yarar?

Evet arkadaşlar bu program ne işe yarıyor? Bilen birisi aydinlatanilir mi?
Üst Alt