derpeksis kullanıcısının son içeriği

1. D

Yardım Redmi Note 6 Pro MI Ekranında Kaldı.

merhaba dostum burda farklı şekilde güncelleme sonrası problem yaşayanlar var note 6 pro için en kısa yoldan çözenler şarja takıp bir süre sonra şarj ediyor ibaresinin gelmesiyle düzeldiğini söylüyor deneyebilirsin bunu özel mesajlar çalışıyorsa ordanda bişe sordum sana ona göre bi fikir daha...
  2. D

Yardım note 6 pro Miui 11 güncelleme sonrası bazı sorunlar

merhaba arkadaslar benimde basımda aynı sorun var 11 guncellemesi geldi telefon kurarken kapandı ve sadece mi logosu geliyor recovery mod acılmıyor fastboot mod acılıyor telefon guncelleme yaparken yuzde 80 sarjı vardı dogubankta yazılımcıya goturdum çin saat farkından dolayı sabah orjinal...
  3. D

bu dediğinizi sanırım telefon acılmadıgında hemen yapmam gerekirdi yazılımcılar birseyler yapmaya calıstı muhtemelen telefonun kafası benden daha karısıktır suan :)
  4. D

Yardım Telefon Açılmama sorunu

bende aynı sorunu yasıyorum ama sana yardım edecek bilgim yok bende yardım almaya geldim yazılımcıya verdim cihazı onlarda yapamadı biri bize yardım etsin guncelleme geldikten sonra yeniden baslat dedigimde yuklemeyi yaparken yuzde 90da biraz takılı kaldı sonra ekranın altında mi logosu cıktı...
  5. D

iyi senin telefonun calısıyor benim telefonum brick oldu guncelleme sonrası dogubankta bi yere verdim suan bunu yapacak teknoloji yok dedi baska yere verdim haber bekliyorum buyuk ihtimal olmayacak dedi forumada yeni uye oldum belki yardımcı olacak birisi olur diye
Üst Alt