dermeister01 kullanıcısının son içeriği

1. dermeister01

Yardım Galaxy watch uygulaması

bende de gear s3 frontier var telefona bağladım sıkıntı yok ama samsung telefonlar gibi sürekli bağlı kalmıyor çok uyumsuz
  2. dermeister01

Çözüldü Mi9t kamera hatası

anladım. zaten kamera açılış hızı biraz yavaşladı gibi geldi bana zaten neyse bir daha güncelleme yapmam. güncelleme karşıtıyım zaten ip 7 ve samsung note fe telefonlarımı 2 yıldır güncellemiyordum. xiaomide de aynı muhabbet olacak demek ki
  3. dermeister01

olumlu anlamda mı olumsuz anlamda mı :)
  4. dermeister01

güncelleme sorunsuz olarak indi ve kuruldu. miui 10.3.11.0 kararlı yazıyor. bakalım nasıl olacak. inşallah samsung ve apple gibi her güncelleme planlı eskitme değildir.
  5. dermeister01

pc den nerden indiriliyor ve nasıl kuruluyor bilmiyorum uzun değilse anlatırsanız sevinirim yada burda anlatımı olan konu var mı acaba?
  6. dermeister01

bende v10.3.11.0 pfjmıxm kararlı731 var. global sürüm dedikleri sanırım. bunun üzerine bir güncelleme daha var indiremiyordum şimdi bu mesajı yazarken denedim indirmeye başladı bakalım ne olacak. bütün bildirim izinleri var ama bir sıkıntı mevcut kilit ekranında tam çözemedim hatta sadece kilit...
  7. dermeister01

dediklerinizi yaptım ve problem çözüldü çok teşekkürler. bu kadar basit bir problemi nasıl aşamamışlar anlamadım. ilk defa xiaomi telefon kullanıyorum ve yazılım konusunda bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. -şuan kilit ekranında bildirim göremiyorum. - klavyede kelime tahmini ve kaydırarak...
  8. dermeister01

Soru Mi 9T/K20 amoled panel markası ???

inşallah benim telefonun paneli samsung değildir zira yanmayan samsung panel görmedim daha 1,5 yıllık note fe cihazımda amoled yanığı var. klavye gölgesi olduğu gibi ekranda duruyor.
  9. dermeister01

Aynı problem bende de var. hatta pazartesi servise gitmeyi düşünüyordum ama konuma izin ver dedim bakalım nasıl olacak yarın bir deneyip buraya yazarım. yabancı forumlar ve youtube dada bu olay konuşuluyor.
Üst Alt