derici kullanıcısının son içeriği

1. D

Çözüldü Parmak izi okuyucu

Sorunu çözdüm sonunda. Kullandığım nova launcher den kaynaklanıyormuş. 21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. D

Çözüldü Parmak izi okuyucu

Parmak izi ni bu yüzden kullanamıyorum. Her denediğimde bu uyarıyı veriyor. 3.taraf ekran kilidi kullanmadığım halde. Çözümü nedir? 21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. D

Yardım HyperOs sonrası Sistem Arayüzü yanıt vermiyor uyarısı

Yüklemeden sonra, Cihazı fabrika ayarlarına sıfırla. 21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. D

HyperOS Mi 11T Xiaomi.Eu OS1.0.3.0-ULQMIXM HyperOs Rom A14

Hem win7 hemde win10 kurulu iki ayrı bilgisayardada, miflash sürekli hata veriyor. Neden kaynaklanıyor? 21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. D

HyperOS HyperOs güncelleme sonrası hızlı şarj sorunu

Cihazı sıfırlamayı denedinizmi? 21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. D

Rom Xiaomi 11T – Global Stable OS1.0.3.0.UKWMIXM- HyperOS

Bu romu otadan alan varmı? 21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. D

Rom Xiaomi 11T – Global Stable OS1.0.3.0.UKWMIXM- HyperOS

Benim cihazda recovery yok. Bu rom u, telefonun hafızasına atarak yükleme yapabiliyormuyuz? 21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. D

Yardım Kayıtlı olmayan telefonun durumu

Açıldı[emoji846] 21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. D

Şebeke gelirse eğer, nekadar sürede gelebilir? 21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. D

Merhabalar. Telefonum kayıtlı değil. Geçen yıl 8 ay kadar kullandıktan sonra kapandı. Kapandıktan sonrada kullanmadım. Yeni yılda tekrardan, bir 8 ay daha kullanma durumu varmıdır? İmei kayıtlar sıfırlanıyormu? 21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. D

Rom 11T EU rom

14.0.6 geldi oto güncellemeden 21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. D

Soru Yazı kalınlık ve incelik

Temalar dan Sağ Alt kişiselleştirme menüsünden Yazı tiplerine ulaşabilirsin 21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. D

Soru Parmak izi ile ekran açma!

Bu cihazda, parmak izi ile ekranı açabilen varmı!! "Üçüncü taraf ekran kilidi kullanılıyorken bu cihazda parmak izi ile ekran açılamıyor!!! " uyarısı veriyor. Sürekli oin yada şifre ile açmak zorunda kalıyorum. Ne yaptıysam olmadı.. 21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. D

Çözüldü Telefon görüşmesinde bir başka kişi arayınca bildirim gelmiyor

Hat ile ilgili durum. Bazı operatörlerde ekstra ücrete tabiidir. 21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. D

Soru 11T sıfırlama veya güncelleme sonrası tekrar imei atılır mı?

Kilit nasıl açılacak? İzah edermisiniz? Unlock rom nasıl yüklenir? Daha önce samsung ve xiaomi cihazlara birçok custom rom yüklemişliğim var. Ama uzun zamandır bu işlerle uğraşmıyorum. Bu arada cihazımın kilidi açık. 21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt