dereco kullanıcısının son içeriği

1. D

Rehber Xiaomi Unlock Tool ile Bootloader Kilidini Açma

benimki direk açtı vallahi hiç bekleme vermedi şansıma sonra trwp den yükledim fakat bazı uygumalar eksik yüklemmiş sanırım başka room yüklemem gerekliydi veya ben wipe data yapmadım ondan da olabilir artık yeni güncelleme gelene kadar kullancam artık türkçe olması benim için önemli olan
  2. D

Teşekkür ederim gayet başarılı şekilde hem kilit açtım hemde trwp üzerinden global 11 yükledim mi mix 2 s şuan gayet stabil çalışıyor
  3. D

Rom Mi mix 2 s global room yüklemek istiyorum bootloader acik

teşekkür ederim kardeşim birde böle deneyeceğim
  4. D

teşekkür ediyorum deneyeceğim sonra bilgi veririm size peki verdiğiniz link room benişm mi mix 2 s için uyumlumudur yoksa başka yerde konusu var onu mu indirip yükleyeyim 1572764616 https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-mix-2s-global-kararli-miui-10-v10-3-6-0-pdgmixm-indirme-baglantisi.53086/...
  5. D

Yardım MIUI EU rom yüklemek istiyorum ne yapmam gerek?

teşekür ederim ilginize ilgili yere konuyu açtım umarım derdimi anlatabilmişimdir tekrardan çok teşekkür ederim umarım bu işi çözer mutlu sona ulaşırım
  6. D

Dun itibari ile unlocker kilidi açtım miu 11 cin room kullaniyorum artık ingilizce kullanmakta zorlanıyorum ve global room yuklemek istiyorum burada room link buldum indirdim fakat nasıl hapacagimi bilmiyorum twrp yüklü degil güncelleme yerinden indirdigim roomu gostererek başka bişey yapmadan...
  7. D

Twrp cihazımda yüklü değil revo ery romu indirdik fakat anlatıldığı yerde room u gösterecek yazı yazmıyor cin room kullanıyorum unlocker kilidi açtım şansıma süre vermedi bende hemen vlobale geçmek istiyorum artık İngilizce zorlanıyorum açıkçası biraz cahilim varsa videolu anlatım atarmisiniz...
  8. D

Tesekkur edeim ilginize miu 11 yüklemek istiyorim bunda fasfood daha gelmemiş evet ama diger roomlari orada anlatıldığı gibi yaparsam olur dimi tewkrat teşekkür ederim
  9. D

Merhaba link alabilirmiyim acaba bende mi mix 2 s kullaniyorum cin room var global sürüme geçmek istiyorum nasıl yapabilirim bootloader dun actim tesekkur ediyorum 1572759763 Merhaba link alabilirmiyim acaba nasıl yapildigina dair bende mi mix 2 s kullaniyorum cin room var global sürüme geçmek...
  10. D

Yardım Global rom yukleme ?

Kardeşim konuyu hortlattim ama bende mi mix 2 s cin room kullanıyorum global yüklücem bootloadr kilidi açtım nasıl yaptiniz acaba varmı bir ankatim videosu veya konusu teşekkür ederim simdiden
  11. D

Rehber Mi PC Suite 3.0 (Türkçe)

çok teşekkürler büyüksün usta..
  12. D

Yardım google yedekleme sorunu

Teşekkür ederim bu şekilde oluyor fakat tekrardan parola ve parmak izi koyunca aynı oluyor sanırım kesin çözümü yok
  13. D

Yardım google yedekleme sorunu

Aynı sorun bende başladı nerden kaldırıyoruz ekran kilidini acaba
  14. D

peki diyelim kilidi açtın içindeki bilgiler silinihyormu yedek almak gereklimi birde verilen süre de doldu ardından hemden global sürüm yüklenebiliyormu
  15. D

Haber MIUI 11 Stabil sürümleri Çin bölgesi için yayınlanmaya başladı [ Cihaz listesi/Linkler ]

Evet geldi dün yükledim şuan için stabil çalışıyor dil ingilizce olduğu için yeni gelen özellikleri şuan için farkedemedim ama sorun yok
Üst Alt