Denzel kullanıcısının son içeriği

1. D

Rehber Mi 14T Pro Magisk Root (Rothko Global)

Ellerinize sağlık hocam cihazım geldiğinde ilk işim bootloderı açıp rootlamak olacak sırf çağrı kaydını google çevirici ile birlikte kullanabilmek için
  2. D

İnceleme Xiaomi 14T Pro ROM yükleyeceklerin dikkatine!

O zaman süpermiş hocam Bluetooth kulaklık ile yapılan aramaları dahi kayıt edebiliyorsa pürüzsüz olarak kullanılır, peki siz 14t pro mu kullanıyorsunuz root kolaydır sanırım cihazı
  3. D

O zaman global romda da kullanılabilir yani google çevirici ile birlikte doğru mu anladım hocam öyleyse çok iyi çünkü Google çeviricinin en sevdiğim özelliği spam aramaları çok güzel engelliyor, miui çevirici bu konuda çok başarısız.
  4. D

Hocam bu var olan goggle aramalara entegre olarak mı çalışıyor yoksa miui aramalarına çeviriyor uygulamayı biraz bahseder misiniz nedir bu paylaştığınız haricî uygulama falan mı
  5. D

Recovery Mi 11 Ultra (Pro) TWRP 3.5.1 - v21.5.9 Tek Tuş Yükleme Aracı

merhaba hocam çözmüşsünüz twrp yi şimdi gördüm mesajınızı
  6. D

anladım ben sizin anlatımınıza göre şekillendiriyorum, fakat siz twrp kurun wipe data yapın dediniz ya telefonu açıp kapattığınızda zaten twrp uçuyor, tek seferlik twrp ile bunu nasıl yapacağız amacım sadece efs yedeği almak yoksa twrp ve root ile işim yok, yeter ki şu efs yedeğini alayım korkum...
  7. D

anladim twrp kurduktan sonra format atın diyorsunuz fakat bu twrp formatta sonra kayboluyor, kalıcı yapayım dedim bu defa kalıcı oldu ancak sonrasında twrp donup kalıyor ekran hiç bir şekilde kullanılmıyor buna nasıl bir çözüm bulabiliriz, twrp donduktan sonra orjinal boot yükleyip öyle...
  8. D

bende kurdum twrp yi kalıcı olarak fakat twrp açıldığı zaman ekran çalışmıyor ve efs yedeğini alamıyorum international storage 0 mb gözüküyor
  9. D

Yardım Mi 11 ultra direnç ile kayıt

anladım geçenlerde en iyisi endonezya diyorlardı ondan endonezya diye ısrar ettim, bakalım cihaz gelsin çok sık rom değiştiren biri değilim sadece romda arama kaydı olsun ve stabil olsun benim için yeterli, sonra sıfırla yeniden kur çok uğraş veriyor bir dünya programı yeniden kurmak
  10. D

endonezya kullandınız mı şu an mi10 da eu kullanıyorum global endonezya kuramadığımızdan dolayı fakat globalin eksikliğini hissettiriyor
  11. D

Arkadaşlar direnç ile kaydı yapılan cihazın bootloader kilidi açık mı geliyor acaba ? henüz telefon elime geçmedi merak ettim geldiği gibi endonezya rom kuracağım, birde bu romu mi flash ile kurarken imei uçmaz demi, normalde mi flaş ile rom atmada imei gitmiyor diye biliyorum ama yinede sorayım...
  12. D

Hocam siz olmadı bana özelden adresi atarsanız belki bende İzmir de yaptırırım hemen teslim alabiliyor muyuz cihazi,birde kendi imei nizi mi verdiniz
  13. D

Tamamdır endonezya rom yüklerim alınca bende o zaman teşekkürler
  14. D

Hocam teşekkür ederim o gün içinde izmirde ikinci el az Kullanılmış bir cihaz vardı kayıtsız maalesef cevap beklerken satıldı, nasip değilmiş, facebook ta gruplar dan alacağım artık hazır kayıtlı şekilde inşallah güzel bir şekilde direncini yapıp gönderirler, bu arada ben görüşme kaydı için en...
Üst Alt