denizhansen kullanıcısının son içeriği

1. D

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

mi 11 5g için imei atılıyor mu? eğer atılmıyor ise bugün mi storeden mi11 4g alacağım :(
  2. D

İpucu Mi 10 Lite Zoom - Kullanıcı Yorumları

Selam, mi11 alamıyoruz sim olayından dolayı bende mi8se den geçeyim diyorum. Özellik açısında 11 ile çok fark yoko yüzden üzülmem sanırım. 5g li modelini nette bulamadım standart 5g mi? Yukarıda arkadaş öyle yazmış yanlış anlamadıysam
  3. D

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Selamlar, reklam engellemede ne kullanıyorsunuz? Adblock zevk vermemeye başladı. Engellemiyor sanki ve eu son sürüm stabil yüklü.
  4. D

Ana Başlık Mi 11 Lite 4G - Tüm Özellikleri [Kullanıcı Yorumları]

çok baktım ama hala çözülmemiş, bende bu hafta telefon alayım dedim mi 10 lite alacağım sanırım :( 200-300tl farkla bunu almak var ama sanırım sorun çözülemeyeceği için elimizde kalacak yada oneplus 7t düşünüyorum
  5. D

Ana Başlık Mi 11 Lite 5G - Tüm Özellikleri [Kullanıcı Yorumları]

merhaba, mi8se'den geçeceğimde mi10 lite düşünüyordum buna denk geldim. ne diyorsunuz alayım mı?
  6. D

Alış Alınık 2017 yılı öncesi üretim SD/MicroSD kart.

hocam bende bir sürü kart var, ücret önemli değil ama nasıl bakılacağını söylersen verebilirim kapasiteleri bilmiyorum. eğer istanbul bayrampaşada isen gelip alabilirsin
  7. D

Uygulama Telefon Ekranını Bilgisayara Yansıt ve Tüm İşlemleri Yap ( SCRCPY ) Ücretsiz

wifi debyg bakıyorum ADB ile yönlendirme eğer güzel çalışırsa paylaşırım, kabloya gerek kalmaz çok şükür
  8. D

Gcam Google Kamera Android 10 FIX

Merahab, 8 tane farklı gcam var, aralarında bir fark varmı? Yoksa her sürümde adımı değişiyor. Konuda bulamadım. Yoksa BSG yi yüklesem updateli halimi
  9. D

Soru Bildirimler Ayarlarını Sıfırlama

Hocam çok uygulama var 30 e yakın, ya tam format atacağım en sonunda, yada miui 12 gelene kadar çıldırarak kullanacağım belki düzelmiştir
  10. D

anlatmak istediğim o değil, ayarlardaki bildirimlere girerseniz ne demek istediğim orada çıkıyor, detaylı video ile gösterebilirim heralde
  11. D

Bildirimler ayarlarını biraz karıştırdım fakat sıfırlayamıyorum. Örneğin whatsapp'dan yazıyorum mesaj sesi, video gönderiyorum gidene kadar mesaj sesi, fotoğraf çekiyorum mesaj sesi, müzik değişiyor mesaj sesi yani bu bildirimleri komple sıfırlamalıyım. Verileri temizle yaptım işe yaramadı...
  12. D

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Selamlar, daha önce yazmış sorun çözülmüştü ama şuan aynı şey devam ediyor. Tabletim kırıldığı için oynayamıyorum. Telefonda bir önceki sürümü apk ile oynuyordum ama 13 versiyonda oynayamıyorum. 6 yıllık emeğim yatıyor. :( Apk olarak yüklediğimde "Download failed because you may not have...
  13. D

Soru Bildirim alanı

Ben android kullanıyorum daha kullanışlı geliyor, ama üst bildirimleri genişlet ne işe yarıyor bilmiyorum
  14. D

Selamlar, yeni eu stabil gayet güzelmiş şarjı daha uzun gitti tüm gün. Ayrıca bu "üst bildirimleri genişlet" tam olarak ne işe yarıyor? Açıkta, kapalıda denedim pek bir işe yaramadı sanki?
Üst Alt