denizhansen kullanıcısının son içeriği

1. D

Soru Bildirimler Ayarlarını Sıfırlama

Bildirimler ayarlarını biraz karıştırdım fakat sıfırlayamıyorum. Örneğin whatsapp'dan yazıyorum mesaj sesi, video gönderiyorum gidene kadar mesaj sesi, fotoğraf çekiyorum mesaj sesi, müzik değişiyor mesaj sesi yani bu bildirimleri komple sıfırlamalıyım. Verileri temizle yaptım işe yaramadı...
  2. D

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Selamlar, merakımdan soruyourum. şimdi gömülü olan kamerayı cihazım rootlu diye kaldırım, gcam'i yüklediğimde. örneğin whatsapp'dan sağa kaydırdım kamera açılacak mı? yada hızlı bir şekilde kamera butonuna dokundum kamera açılacakmı? yada bende aşağıdan yukarı çektiğimde kamera açılıyor...
  3. D

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Bununla ilgili bilgisi olan fazla kurcaladım diye baçım dertte :(
  4. D

selamlar, bu kısmı komple nasıl sıfırlayabilirim? veri temizleme vs. hepsini yaptım ama ilk haline dönmedi maalesef. biraz karıştırdım denedim ama fazla karıştırdım sanırım :( @rewia tamamdır hocam sağolasın
  5. D

selamlar, vainglory oyununu nasıl yükleyebilirim apk dışında? call of duty mobile gözüküyor google play'de ama vainglory gözükmüyor :( yeğenim ipad'imi kırdı telefondan oynamak istiyorum. 5-6bin tl daha zorlar şimdi. tşkler
  6. D

Mi eu ve mi room arasında sizde kim kazanacak? Miui 11 de Ayrıca bildirim ayarlarını sıfırlamanın formülü varmıdır? Uygulamalardan sıfırla yaptım ama değişmedi
  7. D

ben bunu sıfırlarsam eğer sadece ayarlardaki bildirimler menüsü sıfırlanır değil mi? çok karman çorman şuanda, tüm ayarları yaptım fakat bildirimler bir türlü çözüme kavuşturamadım
  8. D

şimdi test ettim ama cihaza yağ sürmüş gibi hissediyorum :) kayıyor resmen akıyor resmen
  9. D

çok teşekkür ediyorum, şimdi yedekleri alıp deneyeceğim
  10. D

he eğer oluyorsa süper, eu stabil son sürüm var
  11. D

şimdi baktım hocam 3.3.0-0423 yazıyor twrp'ye girdiğimde :(
  12. D

selamlar, eu 11 stabil çıkmış, konuda stabil yazısı olmadığı için yapmadım. direk üzerine kursam yeterli olacaktır heralde değil mi? şirketteyim canım sıkılıyor ve cihazı pörtletmiyim :)
  13. D

Diğer Salla Kazan Hilesi

normalde 30 gb internetim var ama bu konudan sonra uygulamayı klonladım, ardından klonlama uygulamasıyla 1 tane daha yaptım, onunla birlikte 2 tane daha gelince totalde 4 tane oldu, annemin telefonundada aynı işlemleri yaptım ve 8 tane salla kazandan 6 tanesi oldu :) benim mi 8 se'de 4 tane...
Üst Alt