Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam, mi11 alamıyoruz sim olayından dolayı bende mi8se den geçeyim diyorum. Özellik açısında 11 ile çok fark yoko yüzden üzülmem sanırım. 5g li modelini nette bulamadım standart 5g mi? Yukarıda arkadaş öyle yazmış yanlış anlamadıysam
çok baktım ama hala çözülmemiş, bende bu hafta telefon alayım dedim mi 10 lite alacağım sanırım :( 200-300tl farkla bunu almak var ama sanırım sorun çözülemeyeceği için elimizde kalacak
yada oneplus 7t düşünüyorum
hocam bende bir sürü kart var, ücret önemli değil ama nasıl bakılacağını söylersen verebilirim kapasiteleri bilmiyorum. eğer istanbul bayrampaşada isen gelip alabilirsin
Bildirimler ayarlarını biraz karıştırdım fakat sıfırlayamıyorum.
Örneğin whatsapp'dan yazıyorum mesaj sesi, video gönderiyorum gidene kadar mesaj sesi, fotoğraf çekiyorum mesaj sesi, müzik değişiyor mesaj sesi yani bu bildirimleri komple sıfırlamalıyım.
Verileri temizle yaptım işe yaramadı...
Selamlar, daha önce yazmış sorun çözülmüştü ama şuan aynı şey devam ediyor.
Tabletim kırıldığı için oynayamıyorum. Telefonda bir önceki sürümü apk ile oynuyordum ama 13 versiyonda oynayamıyorum. 6 yıllık emeğim yatıyor. :( Apk olarak yüklediğimde "Download failed because you may not have...
Selamlar, yeni eu stabil gayet güzelmiş şarjı daha uzun gitti tüm gün.
Ayrıca bu "üst bildirimleri genişlet" tam olarak ne işe yarıyor? Açıkta, kapalıda denedim pek bir işe yaramadı sanki?