Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bilmeyen var diye yazıyorum. Miroom yukledim mmi ve ussd kodu hatası alıyordum. Bunu su sekil asıyoruz.
İnternet sebekemizi 3g veya 2g ye alıp sorgulamamızı yaptığımızda hatasız kodları alırız.. Merhaba mesela *952# gibi.
Bu burada kalsın herkes bilgilensin.
Sağol... Global kararlı yazıyor.. beta yazmadığı için indirdim. İnsan sadece beta lar için başlık yazar. Global kararlı diye indirdik.
Hemde 2 kere indirdik. Yanlış mı oldu diye.
Garanti vardı hiçbir ücret istemediler. Rom olarak betaya eğer betada iseniz global kurun. Kurduğunuz da recovery moda alın Wipe data diyerek tekrar sifirlayiniz. Ondan sonra bir bakin. Ama durduk yere yine kapanıyorsa anakart değişimi taleb edin garanti kapsamında.
Mesela kapanma aşırı ısınma...
Hocam düzeldi anakart sonrası.. eğer masada cepte durduk yere kapanıyor ve rom attınız gecmiyorsa kesinlikle anakart değişimi isteyiniz.
Ben sikintisiz kullanıyorum ısınma sorunu vs de normal değerlere döndü. Geçmiş olsun, ben migros dan aldım migros aracılığı ile yolladim.
Bence sizde aracı...