denizci535 kullanıcısının son içeriği

1. D

Sohbet Geçersiz MMI kodu ussd kodu aktif yapmak

Arkadaşlar bilmeyen var diye yazıyorum. Miroom yukledim mmi ve ussd kodu hatası alıyordum. Bunu su sekil asıyoruz. İnternet sebekemizi 3g veya 2g ye alıp sorgulamamızı yaptığımızda hatasız kodları alırız.. Merhaba mesela *952# gibi. Bu burada kalsın herkes bilgilensin.
  2. D

Güncelleme Mi Max 3 Global Kararlı V11.0.5.0 PEDMIXM İndirme Bağlantıları

Geliştirici seçeneklerden USB hata ayiklamayi aç gelecek menu
  3. D

Çözüldü Mi Max 3 yardım edin

Wifi kapalı ama hep açık görünüyor. Nasıl kapatacağım bilemiyorum. 1573714357 Yazdirma özelliğini kapattım çözüldü
  4. D

Rom Mi Max 3 Global Kararlı MIUI V10.3.5.0 PEDMIXM İndirme bağlantısı

Sağol... Global kararlı yazıyor.. beta yazmadığı için indirdim. İnsan sadece beta lar için başlık yazar. Global kararlı diye indirdik. Hemde 2 kere indirdik. Yanlış mı oldu diye.
  5. D

Neden hata veriyor... Recovery yazanı indirdim.
  6. D

Global kararlı surumdeyim yükleyeceğim zaman doğrulama hatası alıyorum? Neden
  7. D

Ana Başlık Xiaomi Mi Max 3 Kullanıcılar Kulübü

Ekleyin benide kulupe size zahmet
  8. D

Yardım Mi6 Kurulumda Ağa Bağlan Seçeneği Boş

Recory moda git wipe data yap açılırken sim kartı takma düzelmesi gerekiyor. Wifi ile bağlan basda soruyor.
  9. D

Çözüldü Xiaomi Mi 6 Parmak İzi Sorunu Çözüldü

Cihaz orijinal romda global de. Rootsuz
  10. D

Fake Gps İle Sürpriz Nokta

Devam ediyor
  11. D

Yardım Mi 6 çaresiz bıraktıran ısınma + şarj sorunu

Garanti vardı hiçbir ücret istemediler. Rom olarak betaya eğer betada iseniz global kurun. Kurduğunuz da recovery moda alın Wipe data diyerek tekrar sifirlayiniz. Ondan sonra bir bakin. Ama durduk yere yine kapanıyorsa anakart değişimi taleb edin garanti kapsamında. Mesela kapanma aşırı ısınma...
  12. D

Yardım Mi 6 çaresiz bıraktıran ısınma + şarj sorunu

Hocam düzeldi anakart sonrası.. eğer masada cepte durduk yere kapanıyor ve rom attınız gecmiyorsa kesinlikle anakart değişimi isteyiniz. Ben sikintisiz kullanıyorum ısınma sorunu vs de normal değerlere döndü. Geçmiş olsun, ben migros dan aldım migros aracılığı ile yolladim. Bence sizde aracı...
  13. D

Çözüldü Xiaomi Mi 6 Parmak İzi Sorunu Çözüldü

Parmak izi çalışmıyor ve menüden kaybolmuştu... Sonra yukarıdaki gibi yaptığımda geri geldi.
Üst Alt